Ovaj Tesla dom na solarni pogon dolazi sa uključenim Cybertruck automobilom

U industriji luksuznih nekretnina, gde se raskoš susreće sa inovacijama i ekološkom svešću, jedna nekretnina stoji kao sjajan primer usred idiličnih pejzaža Clear Creek Tahoe.

Smeštena u ovoj prestižnoj enklavi, rezidencija je paradigma održivog života, koja neprimetno integriše najsavremeniju Teslinu tehnologiju u svoj dizajn kako bi redefinisala pojam luksuza na tržištu nekretnina u Nevadi. Sa cenom od 12,5 miliona dolara, ovaj izuzetan dom postavlja novi standard ekološki svesnog života, kombinujući besprekornu izradu sa naprednim praksama održivosti.

U svojoj srži, ova rezidencija predstavlja primer Tesline posvećenosti održivosti i može se pohvaliti sveobuhvatnim nizom rešenja za solarnu energiju. Od revolucionarnog solarnog krova do energetski efikasnih zidova i potpuno integrisanog sistema za skladištenje solarne energije, ovaj dom otelotvoruje viziju ekološki prihvatljivog života koji prevazilazi konvencionalne granice. Štaviše, sa postavljenim generatorima i rezervnim sistemom za baterije, stanari mogu biti sigurni znajući da njihovo napajanje ostaje neprekidno, čak i u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Međutim, privlačnost ove imovine seže daleko od njene energetske efikasnosti. Odlučujuća karakteristika leži u uključivanju Tesla Cybertruck – simbola futurističkog luksuza neprimetno uključenog u nabavnu cenu. Prihvatajući Teslin etos održivog transporta, Cybertruck dodaje dašak inovacije i naprednog dizajna ovom posedu, podižući njegov status do istinske ikone modernog života.

Prostirući se na preko 700 kvadratnih metara pažljivo uređenog životnog prostora, rezidencija odiše nenaglašenom elegancijom i bezvremenskom sofisticiranošću. Sa pet luksuznih spavaćih soba, podzemnom garažom za šest automobila i mnoštvom rekreativnih sadržaja – uključujući simulator golfa/sobu za igre – svaki detalj je pažljivo osmišljen da ponudi oličenje luksuznog života.

Ipak, besprekorna integracija unutrašnjeg komfora sa spoljašnjim sjajem istinski izdvaja ovu nekretninu. Sa preko 170 kvadratnih metara pažljivo uređenog dvorišta, zajedno sa kaminom, ugrađenim roštiljem i prostranim đakuzijem sa pogledom na prekrasne vidike, stanari su pozvani da  urone u svet neuporedive tišine i prirodne lepote.

Smeštena u prestižnoj zajednici Clear Creek Tahoe, ova rezidencija oličava životni stil koji slavi harmoničan suživot prirode i modernosti. Okružen sa 2.136 hektara netaknute divljine i hektarima nacionalne šume, Clear Creek Tahoe pruža stanarima pristup mnoštvu aktivnosti na otvorenom, od skijanja zimi do golfa tokom leta. Svojom posvećenošću izuzetnom dizajnu i održivom razvoju, Clear Creek Tahoe postavlja novi standard za luksuzni život u skladu sa životnom sredinom.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience