Ovaj dom u Dalasu podiže frazu „prikladan za kralja“ na potpuno novi nivo

Zajedno sa auto salonom i salom za degustaciju vina, kuća sa sedam spavaćih soba ima neverovatnu kuhinju i zadivljujući bar od plavog ahata.

Smeštena u kvartu Preston Holou u metropoli Teksasa, koji je poznat kao „zlatni koridor“ grada, rezidencija evocira na francuski zamak i po dizajnu i po ceni. Veliki tornjevi, strmi krovovi, kitnjasti prozori i foaje daju joj kraljevski izgled, dok će vam cena od 18,9 miliona dolara obezbediti čitav paket luksuznih sadržaja, pogodnih za kraljevsku porodicu.

Kuća se prostire na neverovatnih 1877 kvadratnih metara. Dok eksterijer podseća na „tradicionalne francuske dvorce“, enterijer je moderan i svetao, spajajući neke savremene dodire sa klasičnijim elementima. Podovi od mermera, kamena i tvrdog drveta nalaze se svuda, a bar od plavog ahata prava je zvezda enterijera. Napolju, na više od tri hektara zemlje, nalazi se dvorište sa infinity bazenom, spoljnom kuhinjom, ognjištem i dva kamina.

Ako imate pozamašnu kolekciju automobila, ova vila je stvorena za vas jer dolazi sa 200 kvadratnih metara klimatizovanog auto salona. Ako ste više enofil, tu je skladište za oko 1.000 boca vina i soba za degustaciju sa kuhinjom. Ostale specifične oblasti doma uključuju bilijar sobu i fitnes, spa i kozmetičku sobu.

Sasvim očigledno, svi ovi detalji čine kuću idealnim mestom za raskošan život i zabavu.  

Luxury Experience