Ova vila u Majami Biču mami kupce ekskluzivnim pogodnostima

U živopisnom pejzažu tržišta nekretnina Južne Floride, pojavljuje se zadivljujuća prilika za one koji traže oličenje luksuznog života.

Smeštena u priželjkivanoj enklavi Majami Biča, predivna vila mami pronicljive kupce svojim spojem luksuza i udobnosti. Po ceni od 12 miliona dolara, ova moderna mediteranska vila u Majami Biču redefiniše pojam uživanja. Spektakularno izrađena rezidencija je renovirana, osiguravajući da svaki detalj govori i o eleganciji i o funkcionalnosti. Ono što izdvaja ovu vilu je ponuda prodavca bez premca, koji nudi mogućnost kupovine čamca, skutera, Bentley kupea, pa čak i kolica za golf koja su legalna na ulici, pružajući zaista iskustvo „ključ u ruke“ za pronicljivog kupca.

Dok prelazite preko praga, pred vama se otvara svet sofisticiranosti. Pet spavaćih soba, pet kupatila i kancelarija ukrašena hrastovim podovima stvaraju platno luksuza, dok lučna vrata uokviruju očaravajući pogled, pozivajući prirodu da postane sastavni deo svakodnevnog života. Bilo da ugošćujete prijatelje i porodicu ili se prepuštate tihoj samoći, svaki kutak ovog doma je dizajniran da probudi vaša čula.

Zabava ne poznaje granice unutar ovog imanja. Namenski TV salon mami svojim ugrađenim barom, ledomatom, frižiderom i sudoperom, nudeći savršeno okruženje za nezaboravna okupljanja. U međuvremenu, udoban kamin krasi elegantan životni prostor, pružajući toplinu i ambijent u hladnijim večerima.

Za kulinarske entuzijaste, kuhinja predstavlja remek-delo dizajna i funkcionalnosti. Opremljena vrhunskim Miele uređajima i mermernim pločama, to je carstvo u kojem kulinarske kreacije oživljavaju. U blizini kuhinje, raskošni primarni apartman mami svojim dvostrukim ormarima, spokojnim kutkom za čitanje i kupatilom nalik spa centru sa dvostrukim umivaonicima i velikom kadom, predstavljajući jedinstveno utočište za opuštanje i podmlađivanje.

Izvan granica ove vile u Majami Biču čeka vas privlačnost života na otvorenom. Francuska vrata neprimetno spajaju enterijere sa eksterijerima, otkrivajući mirnu oazu koju karakterišu prostor za roštilj i mesta za odmoranje. Novoizgrađeni dok na obali dodaje još jednu dimenziju životu na obali, prihvatajući jahte i čamce i postavljajući pozornicu za beskrajne avanture na vodi.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience