Ova vila u Dubaiju vredna $43,5 miliona je okovana luksuzom od poda do plafona

Sedmosobna kuća u Dubai Hills komuni ima saunu sa zidovima od himalajske soli i tursko kupatilo.

Kada zamišljate vilu u Dubaiju, nekoliko stvari odmah pada na pamet: raskošni materijali, preterane udobnosti i izražen ukus za luksuz. Ova prilagođena vila vredna $43,5 miliona u ultra-ekskluzivnoj zajednici Dubai Hills ima sve to, ali slobodno možemo reći i više od toga.

Raskošno opremljen dom raspolaže sa sedam spavaćih soba i 11 kupatila na neverovatnih 283 kvadratna metra unutrašnjeg prostora. Neke od istaknutih beneficija uključuju privatnu teretanu, hamam parnu sobu, saunu sa osvetljenim zidom od himalajske soli, vinski podrum sa prostorom 300 flaša, balsku salu i bazen dužine 18 metara.

"Od samog početka možete videti kvalitet i majstorsko planiranje koji su uloženi u ovu ogromnu kuću," napominje oglas, koji drži Mišel Lidijard iz Luxhabitat Sotheby’s International Realty.

Vila je delo studija AD-MYRA iz Milana. Eksterijer je prekriven španskim krečnjakom, dok su prostrani enterijeri obloženi raznim vrstama oniksa i italijanskog mermera. Prizemlje ima prostrane sobe za obedovanje i zabavu, pored kuhinje Poggenpohl opremljene uređajima Gaggenau. Kupatila slična spa centrima su opremljena GESSI sanitarijama.

Domaćinstvo uključuje mnoštvo luksuznih funkcija poput vrata koja se okreću, pametne automatizacije doma i visokih staklenih zidova, uz impresivnu kolekciju dizajnerskog nameštaja vodećih evropskih dizajnera, uključujući Roche Bobois, Baxter, Hessentia, Poltrona Frau i Milano Tessuti.

Iako unutra ima mnogo toga za uživanje, spoljni prostor nije ništa manje luksuzan. Terasa popločana kremastim italijanskim travertinom Romano Classico uključuje spoljnu kuhinju; bašte su zelene i uredno održavane, a bazen je okružen bujnim zelenilom. Čak je i cela zajednica Dubai Hills izgrađena oko golf terena sa 18 rupa, pa nikada niste daleko od savršene partije.

"Ova nekretnina je sa ljubavlju oživljena od strane svojih vizionarskih vlasnika i savršeno kapsulira sinergiju arhitektonske veštine i nekompromisnog majstorstva," dodaje oglas.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience