Ova moderna kuća vredna 14 miliona dolara izgrađena je u brdima Bel-Air i nudi besprekoran život

U ovoj slobodnoj savremenoj rezidenciji nije se štedelo na uštrb luksuza i komfora…

Arhitekta Zoltan Pali, suosnivač firme SPF:a iz Los Anđelesa, poznat je po svojim inovativnim i savremenim projektima širom Grada anđela, oslanjajući se na njegovu istoriju moderne arhitekture srednjeg veka.

Jedan od nedavno završenih Palijevih projekata je savremena rezidencija u gradskom naselju Bel-Er, dostupna za kupovinu za 14 miliona dolara. Izrazita fasada nalik monolitu ugrađena je u krajolik brda Stradela Roud sa zakrivljenim, impozantnim eksterijerom. Rezidencija od 780 kvadratnih metara nalazi se na preko pola hektara zemlje i ima upečatljiv pogled na grad, okean i planine. Kao i svi projekti arhitekte, nije se štedelo u nabavci najfinijih materijala iz celog sveta.

Ova rezidencija nudi mnoštvo slobodnih, otvorenih prostora – akcentovanih prozorima od poda do plafona za obilje prirodnog svetla – koji neprimetno integrišu unutrašnje i spoljašnje prostore, od gurmanske kuhinje do dnevne sobe koja se otvara direktno na terasu. A toj terasi se može pristupiti iz skoro svake sobe i uključuje mnoga mesta za odmor i uživanje u vremenu južne Kalifornije.

Od mnogih istaknutih karakteristika kuće, primarna spavaća soba je svakako najistaknutija, sa svojom privatnom terasom, osamljenim dnevnim boravkom, masivnim garderoberom i kupatilom poput spa centra koje uključuje samostojeću kadu i velike prozore. Ukupnim dizajnom ovog zdanja dominiraju čiste linije, prirodni materijali i neutralne nijanse, omogućavajući živoj prirodi da zauzme centralno mesto.

Kao i u većini domova u Los Anđelesu, magija vas čeka napolju. Postoji nekoliko terasa i epski krovni vidikovac za još spektakularnije poglede na grad i planine, savršene za ranojutarnju jogu izlaska sunca ili večeru i piće u zalasku sunca. Obim prostora je odličan za one koji vole da se zabavljaju. Ostali sadržaji obuhvataju prostor za obedovanje na otvorenom, infiniti bazen, spa centar, ležaljke i travnati kutak za igre i još mnogo toga. Tu je i natkriveno dvorište za loše vreme.

Luxury Experience