Ova kuća od 30 miliona dolara ima vinski podrum za 5000 boca i privatni dok

Izvanredno imanje predstavlja savršeni spoj raskoši i preciznosti u dizajnu.

Smeštena na prelepoj parceli u okviru prestižnog Gables Estatesa, ova zapanjujuća kuća ima šest spavaćih soba, šest kompletnih kupatila, a sve je elegantno raspoređeno na 1700 kvadratnih metara stambenog prostora.

Od trenutka kada uđete kroz ulazna vrata, dočekuju vas izuzetni arhitektonski detalji i promišljeni elementi dizajna koji postavljaju pozornicu za luksuzan život. Glavna dnevna soba, sa visokim plafonima, odiše veličinom i neprimetno se uliva u kuhinju. Opremljena vrhunskim Wolf i Miele aparatima, prostranim ostrvom i prostorom za pripremu, ova kuhinja je savršena za kulinarske aktivnosti i zabavu gostiju.

Za ljubitelje vina, imanje ima impresivan vinski podrum za 5000 boca zajedno sa degustacionim prostorom, koji nudi izvrsno utočište za enofile. U blizini, sala za bilijar ima upečatljiv prozirni akvarijum, dodajući jedinstveni dodir vodene lepote prostoru za zabavu, dok kancelarija nudi prefinjen prostor za rad.

Donji nivo kuće posvećen je zdravlju i dobrom stanju, sa prostranom teretanom i saunom, pružajući vrhunske pogodnosti za fitnes.

Život na otvorenom je podjednako spektakularan, sa velikom kuhinjom na otvorenom, više terasa za odmaranje ili ručavanje na otvorenom i bazenom, stvarajući idealno okruženje za zabavu u al fresco stilu. Pored toga, imanje uključuje privatno pristanište koje nudi direktan pristup okeanu i poboljšava luksuzni način života na obali.

Luxury Experience