Ova kuća na Havajima vredna 22,5 miliona dolara izgrađena je na golf terenu svetske klase

Enterijere rezidencija dizajnirala je poznata Nikol Holis.

Želite da vežbate golf? Nova vila vredna 22,5 miliona dolara na Havajima omogućiće vam upravo to, jer dolazi sa članstvom u ekskluzivnom golf klubu Kohanaiki. Kao deo tog paketa, vlasnici će imati pristup terenu od 18 rupa koji je dizajnirao renomirani Ris Džouns.

Sam dom ima mnogo pogodnosti i elemenata enterijera, tako da možete mnogo uživati čak i ako niste ljubitelj golfa. To je rezidencija od 830 kvadratnih metara, zajedno sa pet spavaćih soba i pet kupatila, a nalazi se u blizini plaže sa pogledom na Tihi okean. Enterijere je dizajnirala talentovana dizajnerka Nikol Holis.

Naravno, pošto je okolni pejzaž tako netaknut, poželećete da većinu svog vremena provodite napolju. Ovde se nalazi bazen koji gleda na teren za golf, plus tuševi na otvorenom i kada. Staza vodi do plaže Pine Trees, koja je odlično mesto za surfovanje.

Kohanaiki nudi više od samog golfa. Klub od 6700 kvadratnih metara ima mikro-pivaru, kuglanu, bioskop, prostoriju za degustaciju vina, spa centar, fitnes sadržaje, restorane. Teniski i košarkaški tereni služe drugim ljubiteljima sporta.

Kuća je trenutno jedna od najskupljih na Havajima. Dolazi u vreme kada ultra bogati stalno gomilaju svoje nekretnine – podsetimo se da je Mark Zukerberg u maju otkupio 600 hektara na susednom ostrvu Kauai za 53 miliona dolara.

Kako izgleda vila možete otkriti u galeriji fotografija.