Najskuplji dom u Juti može biti vaš za 50 miliona dolara

Milijarder Rasel Vajner, tvorac Rockstar Energy Drink kompanije prodaje svoj luksuzni dom u Juti za 50 miliona dolara.

Smešten na 5 hektara, ovo je najskuplji dom u Juti. Ima košarkaško igralište, kuglanu, slanu sobu, hidromasažnu kadu, hladni bazen, sobu za masažu i infracrvenu saunu.

Najskuplji dom u Juti je dragulj koji se nalazi u srcu Park City Resorta. Ne samo da je prelep, već je i majstorski spoj visoke tehnologije i arhitekture. Dom je opremljen nečim što se zove „Darvin Home Wellness Intelligence Network“, sistemom koji reguliše sve, od filtera za vazduh i vodu do ambijentalnog svetla, kako bi pružio najbolji mogući nivo kvaliteta vazduha, vode i osvetljenja. Na primer, može automatski da priguši i prilagodi svetla i monitore ako postane previše svetlo ili previše tamno. Takođe prati kvalitet kiseonika i automatski filtrira zagađivače iz vazduha i nečistoće iz tekuće vode.

Kuća od 1758 kvadratnih metara uključuje šest spavaćih soba i osam kompletnih kupatila. Pored toga, raspolaže i wellness centrom sa teretanom, košarkaškim terenom i kuglanom. Vila takođe ima slanu sobu, hidromasažnu kadu, hladan bazen, sobu za masažu i infracrvenu saunu.

Većina luksuznih domova ovog kalibra prati isti jezik dizajna jer su često dizajnirani da izgledaju kao italijanske vile ili francuski zamkovi. Često na kraju izgledaju bezlično i nekako hladno, međutim ovaj dom je malo drugačiji jer kombinuje najbolje od oba sveta sa modernom tehnologijom i materijalima, kao i jedinstvenim toplim dodirima.

Vila u Juti je zapravo prodata za 42 miliona dolara pre godinu dana i sada je ponovo na prodaju po ceni od 50 miliona dolara.

Luxury Experience