Oslobodite se poreza i korone vilom na Kajmanskim ostrvima

Kada se jedno imanje zove “Sea of Dreams”, očekivano je da ono bude blizu okeana…

Pa, ova vila na Kajmanskim ostrvima ponudiće vam mnogo toga – ona se nalazi na plaži i okupira top poziciju u slikovitom poreskom raju. Moderna monolitska struktura, koja deluje kao nešto što biste mogli da zamislite u svojim snovima, nudi privatnu plažu i besprekorni pogled na Pease zaliv. Uprkos svojim velikodušnim proporcijama, ona ostaje skoro pa nevidljiva sa glavnog puta i obećava totalnu privatnost, uz vrhunske pogodnosti svojim vlasnicima.

Mereći oko 1.500 kvadrata, glavna rezidencija nudi osam spavaćih soba, sedam kupatila i dva toaleta, a podeljena je u tri odvojena krila zarad optimalne privatnosti. Centralna građevina je samo srce doma, a poseduje dnevni boravak duple visine sa grandioznim stepeništem i statement lusterom. Sa jedne njene strane nalazi se kuhinja i trpezarija, dok je sa druge smešten privatni bioskop. Na drugom spratu centralne sekcije nalaze se dve spavaće sobe, dva kupatila i kućna teretana, dok je treći sprat posvećen biblioteci sa privatnom terasom i neverovatnim pogledom na okean.

Istočno krilo nudi dva identična apartmana koja dolaze sa spa kupatilima i ugradnim garderoberima, zajedno sa dva kancelarijska prostora koja zauzimaju drugi nivo. Zapadno krilo ima dve savršeno opremljene spavaće sobe sa privatnim kupatilima i garderoberima, sa dodatne dve sobe koje se mogu koristiti kao kancelarije, lože ili dodatni prostori za spavanje. U dubini zapadnog dela nalazi se samostalna gostinjska kuća, koja sadrži kuhinju, prostor za sedenje, dve spavaće sobe i kupatilo.

Naravno, glavni element čitave priče je bazen, koji je najveći privatni bazen ovog ostrva, dok se iz njega pruža pogled na okean. Slikoviti eksterijer je naglašen ležaljkama za sunčanje i kuhinjom na otvorenom. Prema procenama, ova vila će se prodati po ceni od 29 miliona dolara.