Oppidum L'Heritage: Luksuzni podzemni bunkeri u kojima će elita preživeti Apokalipsu

Da li ste razmišljali o tome šta biste učinili ako dođe do dugonajavljivanog smaka sveta?

Gde ćete se sakriti kada džinovski meteorit padne iz svemira na Zemlju ili horde zombija počnu da napadaju sve što se kreće?

Ako ne znate kako da se zaštitite do Sudnjeg dana, jedna kompanija misli da ima atraktivno rešenje, a ono dolazi sa svim pogodnostima hotela sa pet zvezdica. Oppidum je predstavio svoja nova skloništa L'Heritage, za one koji žele da žive u raskoši čak i kada se svet bliži kraju.

Skloništa, koje je dizajnirao francuski arhitekta Mark Prigent, imaju za cilj da obezbede sigurno utočište za one koji imaju veoma duboke džepove i njihov najbliži krug ljudi tokom onoga što je brend opisao kao „vremena bez presedana“, bez potrebe da žrtvuju udobnost svoje vile.

Bunkeri koji su povezani uz luksuznu rezidenciju svog vlasnika, svakako nisu ništa novo, međutim Oppidum bunkeri imaju za cilj da obezbede kompletno kućno i poslovno okruženje. Da bi se to postiglo, svaki nudi preko 1.000 kvadratnih metara prostora. Pored toga, luksuzne rezidencije se mogu prilagoditi ukusu vlasnika, sa mogućnošću dodavanja dodatnih sadržaja kao što su privatna umetnička galerija, garaža dovoljno velika da smesti celu vašu kolekciju automobila, sobe za sastanke, unutrašnje bašte, pa čak i spa centar sa privatnim bazenom.

Podrazumeva se, naravno, da ultraluksuzna loža ima dovoljno apartmana za smeštaj svih članova porodice. Pošto su Oppidum podzemni objekti dizajnirani za ekstremne vremenske uslove, bezbednost je najvažnija. Imajući to u vidu, mere bezbednosti počinju na samom ulazu. Vrata sa ojačanjem vrhunskog kvaliteta kontroliše multibiometrijski brojač koji istovremeno skenira lice, zenice, dlan i otiske prstiju. Na ovaj način samo vlasnik i određena lica mogu imati pristup prostoru. Pored toga, sve rezidencije su opremljene sveobuhvatnim kompleksnim sigurnosnim sistemom sa vojnom zaštitom.

„Ovi luksuzni bunkeri su mesta mira i apsolutne bezbednosti za vlasnike i njihove porodice. Imamo privilegiju da našim klijentima ponudimo najviši nivo usluge, stvarajući prelepa mesta koja će štititi njih i njihovo nasleđe za generacije koje dolaze“, rekao je Jakub Zamrazil, osnivač i generalni direktor Oppidum kompanije, u izjavi za štampu.

Oppidum bunkeri nude razne mogućnosti za kratke i duže boravke i dostupni su širom EU, SAD, UK i UAE. Za više informacija možete posetiti sajt kompanije.

Luxury Experience