Opčinjavajuća vila na obali jezera Ženeva

Thonon Les Bains je predivni mali grad na obali jezera Ženeva, u bajkovitom Overnja-Rona alpskom regionu u južnom delu Francuske...

To svakako nije jedno od onih mesta o kojima svakodnevno slušate na televiziji ili na društvenim mrežama, ali je definitivno savršeno okruženje za život i idilično buđenje. Vila koju vam ovog puta predstavljamo, poziva vas da iskoristite maksimum svega što vam ovaj deo sveta nudi.

Ova superiorna vila koštaće vas oko 11.6 miliona evra, što deluje kao prava sitnica u poređenju sa onima koji cene mir, tišinu i ekskluzivnost koja dolazi sa ovako veličanstvenim domom. Savetujemo vam da u našoj galeriji uživate uz kroasan i šolju kafe, kako biste iskusili makar jedan komadić lepote.

Vila potiče iz devetnaestog veka, a okružena je predivnom baštom i vekovima starim drvećem, dok nam obećava oko 700 metara kvadratnih luksuznog životnog prostora na tri nivoa. Poseduje šesnaest soba, uključujući sobu za prijem sa visokim plafonima, deset spavaćih soba i sedam kupatila, tu su i predivna veranda, nekoliko terasa i balkona sa vrhunskim pogledom, i pergola koja prati dok dugačak 14 metara.

Da li možete da osetite svež vazduh kako vam puni pluća dok uživate u predivnom pogledu?