Omiljena vila Nikol Kidman na Majorki može biti vaša za 69 miliona dolara

Staklena vila ima dva bazena, bioskop na krovu i botaničku zen baštu...

Arhitektonski impresivna Villa Solitaire nalazi se u luksuznom naselju Son Vida na Majorki, balearskom ostrvu nadomak obale Španije. U ovoj prostranoj vili na vrhu brda je Nikol Kidman odsela kao gost dizajnera Jensa Libhauzera, koji je takođe vlasnik austrijskog hotela Zhero Hotel Ischgl-Kappl sa pet zvezdica, a sada ova predivna rezidencija može biti vaša.

Vilu koja se procenjuje na 69 miliona dolara je dizajnirao nagrađivani italijanski arhitekta Mateo Tun, koji je napravio upečatljivu kuću sa staklenim prednjim delom kako bi iskoristio veličanstven pogled. Izgradnja je trajala skoro osam godina i dizajnirana je da oponaša jedra čamca koja lebde kroz vazduh. Son Vida nije samo najstariji kvart na Majorki, već je poznat po svojim prestižnim i skupim imanjima.

Kuća se prostire na 2476 kvadratnih metara i ima sedam spavaćih soba i šest kupatila. Ima upečatljiv savremeni dizajn sa italijanskim nameštajem, kao i podove od krečnjaka u svakoj prostoriji iz kamenoloma Antekuera u Malagi. Dom je obložen staklenim zidovima od poda do plafona, a pritiskom na dugme stakleni zidovi klize i otvaraju se ka terasi koja nudi predivne trenutke na otvorenom.

Vila ima četiri sprata, od kojih se na glavnom nalazi dnevni boravak otvorenog tipa, svečana trpezarija, kuhinja, bar i vinski podrum. Na drugom spratu se nalaze spavaće sobe, od kojih sve gledaju na okean. Tu je i krovna terasa sa bioskopom na otvorenom i đakuzijem, kao i podrum sa garažom koja se pretvara u noćni klub i wellness centar.

Wellness sadržaji kuće u podrumu uključuju teretanu, saunu, tursko kupatilo, sobu za masažu i zen vrt za meditaciju. Garaža se pretvara u noćni klub sa vrhunskim zvučnim sistemima i projekcijskim zidom za instalacije video umetnosti. Napolju se nalaze dva bazena, bujne mediteranske bašte, ložište i velika trpezarija na otvorenom. Ostale karakteristike uključuju stakleni lift koji opslužuje sve spratove, prostor za osoblje i nameštaj po meri.

Luxury Experience