Vila u Malibuu vredna 47,5 miliona dolara spremna je za useljenje

Opremljena nameštajem, klavirom, umetničkim delima, pa čak i četkicama za zube, ova luksuzna vila u Kaliforniji od 1100 kvadratnih metara je spremna da primi svoje nove vlasnike.

Vrhunski dizajner vile u Malibuu, Kirkor Suri, želeo je da njegova najnovija ponuda, spektakularno imanje na vrhu brda sa pogledom na plažu u Malibuu, izgleda kao butik hotel sa pet zvezdica. Suri, koji voli uređenje enterijera, suosnivač Malibu Real Estate Investments, uredio je svaki ugao vile, opremivši svaku sobu sa svime što bi kupcu ikada trebalo kada se useli. Svaki komad nameštaja, umetničko delo, rasveta, klavir u foajeu, violončelo u ulazu, burbon u baru - sve je uključeno.

Luksuzna vila u Malibuu koja je završena pre samo nekoliko nedelja nalazi se u blizini najpoznatijih restorana kao što su Nobu i Soho House, dok je na samo pet minuta od vile plaža La Costa i teniski klub.

Među mnogim istaknutim stvarima je prostrani velnes sprat na donjem nivou sa dobro opremljenom teretanom, parna soba, sauna, frizerski salon i soba za masažu.

U blizini je najsavremeniji bioskop sa plafonom ispunjenim svetlucavim zvezdama (i ponekom zvezdom padalicom), kao i sportski bar sa stolom za bilijar i policama napunjenim skupim alkoholnim pićima. Druga vrata vode do privatne sobe za poker.

Luksuzna vila se može pohvaliti spektakularnim ulazom izrađenim od stakla. Do velikih okretnih vrata dolazi se staklenim mostom i stepeništem koje je, kako navode dizajneri, inspirisano legendarnim staklenim stepeništem poput onog u vodećoj Apple prodavnici na Petoj aveniji u Njujorku.

Pokrivajući tri nivoa, dom nudi pet spavaćih soba i šest kupatila, plus samostalnu jednosobnu kuću za goste koja se uzdiže iznad garaže za tri automobila. Povišena pozicija i zidovi od stakla od poda do plafona daju joj najbolji pogled na imanju. Pravo iznenađenje i oduševljenje je to što ima privatnu krovnu terasu u stilu letovališta, zajedno sa ležaljkama, barom, otvorenom kuhinjom i roštiljem.

Iako je jednosobna kuća idealna za zabave, glavna vila takođe ima veliki bazen, ogroman prostor za zabavu, veštačku peščanu plažu sa palmama pored bazena.

Luxury Experience