Obilazak dvorca Versace Mansion

Verovatno najluksuznija i najekstravagantnija vila ikada predstavljena u okviru Netflix produkcije, „Selling Sunset“.

Skandali, drame i rivalstva čine Selling Sunset, Netflix rijaliti šou koji prati Oppenheim Group, agenciju za nekretnine sa sedištem u Los Anđelesu koja je specijalizovana za... luksuz.

Ali, ono što će vas primorati da zavolite seriju je činjenica da vas vodi do višemilionskih vila sa infiniti bazenima i divnim pogledom na grad u kom se nalaze.

U programu je bilo bezbroj veličanstvenih kuća, ali "Versace Mansion" u trećoj sezoni možda je najekstravagantnija vila ikada predstavljena.

Poznata kao Versace Mansion Wes (ne treba mešati sa stvarnom Versace Mansion u Majamiju, takođe poznata i kao Villa Casa Casuarina), vila je dobila ime po temi enterijera i dizajnerskim detaljima sa potpisom Versace.

Kuća se pojavljuje u petoj epizodi nove sezone Selling Sunset kada Krishel, Mari i Amanza odlaze na turneju. "Kada je kuća prvi put izašla na tržište, znali smo da je moramo videti lično", rekao je Krishel u epizodi. "Na fotografijama je izgledala tako ludo, svi smo joj dali nadimak 'Versace house' samo zato što u kući ima toliko Versacea: tapete, čaše, posuđe, sve ove stvari za koje nikad nisam znao da Versace izrađuje."

Izgrađena 1998. godine, vila se nalazi u zajednici Bel Air Crest i ima pet spavaćih soba i šest kupatila sa pogledom na okean i muzej Getty. U vreme snimanja, bila je na tržištu po ceni od 8.950.000 dolara.

Pre nego što uđete u kuću, dočekaće vas dve statue lavova koje čuvaju ulazna vrata. Dok hodate, ulazite u ogroman hodnik sa dvostrukim stepeništem i impresivnim kristalnim lusterom. Kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i kupatila podjednako su luksuzna sa Versace tematikom. Tu je i pet kamina i bioskop sa sopstvenim kioskom za kokice.

Eksterijer uključuje bazen, spa centar, salon i otvorenu kuhinju sa kaminom i roštiljem.

Vilu možete obići u videu: