Nove luksuzne rezidencije u panorami Dubaija

Ponosno smešten na Palm Jumeirah ostrvu, nadomak luksuznog Atlantisa, Palm Resort odmarališta i svega sjajnog što ovde možete videti, Royal Atlantis Resort & Residences projekat, još jednom će promeniti pejzaž i panoramu Dubaija…

Ovaj veličanstveni kompleks razvijen je od strane vodećih svetskih dizajnera, arhitekti i umetnika, kao nova generacija domova i luksuznih hotelskih soba, spajajući u sebi savremene životne prostore sa veličanstvenim pogledom na okean i panorama Dubaija, uz sjajne private baste i bazene, private plaže, restorane svetske klase i krovni bazen, na devedeset metara iznad zemlje.

Sa datumom otvaranja koji je zakazan za ovu godinu, spektakularni razvojni projekat ima četrdeset tri sprata i sadrži 231 luksuznu rezidenciju i 795 hotelskih soba. Rezidencije u hotelu će spajati magični Skybridge, gde će se nalaziti veličanstveni infiniti bazen.

Eksterijer ovog poseda dizajnirao je cenjeni njujorški arhitektonski studio, Kohn Pedersen Fox Associates, dok su enterijeri svih luksuznih rezidencija nastali kao delo renomiranog pariskog dizajnera, Sibil de Maržeri. Raskošne hotelske sobe dobile su potpis londonskog studija GA Design.

231 rezidencijalna jedinica će imati dve, tri, četiri ili pet spavaćih soba, dok su u ponudi Skycourts, Penthouse i Garden apartmani, sa površinama koje idu od 143 do 1.700 kvadrata. Cena jedne od ovih spektakularnih jedinica kreće od 1.9 miliona dolara.

Budući stanari će moći da uživaju u raznim luksuznim pogodnostima i uslugama Royal Atlantis, uključujući dvadesetčetvoročasovnu uslugu konsijerža, privatni parking, teretanu za stanare, spa, otvorene i zatvorene bazene, uz nekoliko luksuznih butika, u kojima će moći da pronađu sve moderne novitete.

Ipak, glavna poslastica ovog poseda je veličanstvena Sky Pool & Lounge loža, koja želi da predstavi novu definiciju zabave u Dubaiju, transformišući se u fantastično igralište za odrasle tokom večernjih časova.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living