Nova vila slavnog YouTubera

Popularni YouTuber, ponovio se spektakularnom vilom, koju bi mnogi od nas nazvali kućom iz snova…

Dejvid Dobrik, YouTube vlogger, koji je vođa slavnog YouTube ansambla, The Vlog Squad, kanala koji je peti najgledaniji kreatorski kanal na platformi, sa 2.4 milijarde pregleda, zaista je uspešan. On takođe zarađuje svoj novac kao deo žirija muzičkog takmičenja na kanalu Nickelodeon, lansirao je svoju aplikaciju za kamere mobilnog telefona, David’s Disposable i pojavio se u The Tonight Show sa Džimijem Falonom.

Nije nikakva tajna da Dejvid uživa u životu kao prava zvezda, a od skoro, on to čini u svojoj novoj vili od 9.5 miliona dolara, koja je smeštena u brdima Šerman Oaksa u Kaliforniji. Dobrik je čitavu prethodnu godinu proveo u lovu na savršenu kuću, često objavljujući ture luksuznih vila na svom Instagram nalogu, sve dok nije pronašao ovu.

Njegova nova vila ima izobilje prostora i prirodne svetlosti, uključujući šest spavaćih soba i sedam kupatila. Zidovi od stakla i raskošni terrazzo podovi krase dnevni boravak, uz sofu L oblika idekadentne otomane. Sa kliznim staklenim vratima, eksterijer i enterijer se neprimetno spajaju u njegovoj vili, dajući mu priliku da uživa u pogledu iz svakog kutka svog doma.

Kuhinja je moderna, a opremljena je Miele aparatima i akcentovana mermernim radnim površinama, dok je njen minimalistički dizajn zaslužan za besprekorni ambijent. Masivna glavna spavaća soba pruža uživanje u najboljem pogledu na zalazak sunca, sa prozorima od poda do plafona, uz enterijere koji su moderni, elegantni i nude izobilje otvorenog prostora.

Pored toga, vila je opremljena ugradnom vinskom ostavom, koja dolazi sa kontrolisanom temperaturom i dovoljno mesta za 200 flaša. S obzirom na trendove u svetu slavnih, fitness je na prvom mestu, čak i ako vam to nije glavna okupacija, pa zato Dobrikova kuća ima savršeno opremljenu teretanu.

Sigurni smo da će fanovi slavnog YouTubera biti oduševljeni njegovim kućnim bioskopom, koji je zaista veličanstven, ali glavnu konkurenciju mu pravi eksterijer, koji je podjednako luksuzan. Dvorište njegove vile majstorski je podeljeno na nekoliko prostora, poput lože sa logorskom vatrom, bazenom sa spa odeljkom, intimnim delom sa ljuljaškom i bujnim travnjacima.