Neverovatno raskošna rezidencija na Beverli Hilsu

Carla Ridge rezidencija na Beverli Hilsu, svakom ljubitelju kvalitetnih nekretnina će dati pravu poslasticu za uživanje, svojim neverovatnim panoramskim pogledom, prefinjeno uređenim dvorištem i jedinstvenim detaljima u celom prostoru…

Whipple Russel Architects kreirali su ovo remek delo, koje otpočinje u eksterijeru sa kontrastnim sivim pločama i belim stucco detaljima. Impresivnom okruženju doprinosi i Serenade, skulptura Ričarda Erdmana koja je kreirana od Carrara mermera, a pozdravlja goste koji se penju uz prednje stepenište.

Prilaz za kola sadrži rotacionu povšrinu, koja može identifikovati koji su sve automobili na njoj i okrenuti se prema savršenom uglu za izlazak sa iste.

Zadnji deo ove ivle otvara se prema dvorištu i bazenu, sa panoramskim pogledom na Beverli Hils. Veličina dvorišta nije preterana, ali ono ima prostrani ambijent posebno kada se vrata od stakla, koja idu od poda do plafona otvore i povežu enterijer i eksterijer. Osim toga, zarad stvaranja jedinstvene tačke fokusa, akrilni panel odvaja bazen i spa.

Enterijeru poseduje stazu koja vas vodi direktno prema dvorištu, zobg čega ono deluje još prostranije. Paneli svetlarnika daju vam opciju uživanja u noćnom nebu, dok istovremeno propuštaju sasvim dovoljnu količinu prirodne svetlosti, koja doseže nivo podruma.

Enterijer je delo McCormick & Wright, a moramo priznati da je izuzetno prefinjen. Beli elementi Poliform brenda kuhinji daju čist i minimalistički osećaj, kao i Dekton XGloss radne površine.

Plutajuće stepenište pored staklenog mosta vodi vas do nivoa koji se nalazi ispod zemlje, gde se pored prostora za sedenje nalazi soba za golf simulaciju, kućni bioskop sa osam mesta, teretana i soba za tegove, kao i salon sa stolom za masažu, puno kupaitlo i parni tuš.

Foto: Jason Speth.