Neverovatna vila u tropskom raju sa panoramskim pogledom na okean

Ukoliko ste oduvek želeli da živite u tropskom raju i svakodnevno uživate u pogledu na predivnu prirodu i okean, ova havajska vila sa cenom od 12 miliona dolara je savršena za vas…

Smeštena na južnoj obali Kaua'ija, kuća od skoro 400 kvadratnih metara smeštena je u Kukui'ula, vrhunskom ostrvskom odmaralištu i stambenoj zajednici od 445 hektara. Za razliku od nekih drugih prebivališta u razvoju, ovo imanje od otprilike 0.4 hektara nalazi se na gornjim padinama Kahalavaja, što znači da ćete imati panoramski pogled na svetlucavi okean zajedno sa širokim planinskim vidicima. Sve to, a i mnogo više, može biti vaše za 11,5 miliona dolara.

U enterijeru, masivna staklena vrata koja se uvlače čine da se osećate kao da ste sve vreme na otvorenom. I iskreno, ko ne bi želeo da bude? Zajednički prostori se otvaraju direktno na natkriveni hodnik. Ako odete nekoliko koraka dalje, tu je i kuhinja na otvorenom. Mada, neke od najboljih tačaka za pogled su iz beskonačnog bazena i spa odeljka. Vila sa četiri spavaće sobe, četiri i po kupatila, ukrašena je plafonima sa gredama, toplim drvetom i završnim obradama po meri.

U blizini, kuhinja u zatvorenom prostoru ima motiv okeana sa izvajanim staklenim pultom koji imitira refleksiju vode. Sama vila takođe koristi prednosti svog okruženja, nabavljajući deo svoje energije iz solarnog sistema. Na drugim mestima, svaka od spavaćih soba ima sopstveno kupatilo, spoljni tuš i privatnu terasu. Konkretno u primarnom apartmanu, naći ćete masivan set ugaonih kliznih vrata koja vam omogućavaju da se igrate i proširite parametre sobe.

Ako uspete da se otrgnete, teren privatnog kluba vredi istražiti. Stanovnici Kukui‘ule imaju pristup svim sadržajima, uključujući teren za golf sa 18 rupa koji je dizajnirao Tom Vejskof, organsku farmu od 10 ari na kojoj možete birati sopstvene proizvode i spa centar svetske klase. Tu su i tereni za piklbol i tenis, bazeni sa slanom vodom i ogroman sistem staza.

Luxury Experience