Neom otkriva Gidori: ekskluzivnu golf oazu u zalivu Akaba

NEOM, futuristički regionalni razvojni projekat u severozapadnoj Saudijskoj Arabiji, nastavlja da pleni svojim inovacijama i održivim poduhvatima koji izazivaju strahopoštovanje.

Najnoviji dragulj u kruni NEOM projekta je Gidori - ekskluzivna privatna golf zajednica smeštena usred zadivljujućih priobalnih brda zaliva Akaba.

Saopštenje Upravnog odbora NEOM postavilo je scenu za neuporedivo životno iskustvo, gde se luksuz besprekorno prepliće sa prirodnim pejzažom koji oduzima dah. Gidori nije samo još jedan razvojni projekat, to je ostvarena vizija, koja stanovnicima i gostima nudi životni stil bogatstva, slobodnog vremena i ekološke odgovornosti.

U srcu Gidori leži ambiciozna arhitektura, pažljivo izrađena da se uskladi sa dramatičnim obalnim pejzažom. Središnji deo, kompleks na plaži sa upečatljivom konzolnom strukturom, predstavlja svedočanstvo arhitektonskih inovacija i sadrži 190 luksuznih apartmana sa pogledom na more, restorane, prepoznatljive maloprodajne objekte i bujne baštenske prostore.

Za entuzijaste džentlmenske igre, Gidori nudi šampionski golf teren sa 18 rupa koji vijuga kroz živopisni pejzaž, nudeći izazov i lepotu na svakom koraku. Klub, elegantno utočište gostoprimstva, zadovoljava potrebe igrača, dok golf akademija obezbeđuje stručno vođenje i obuku za sve nivoe veština, uključujući i rastuću oblast e-sporta.

Gidori je holističko utočište dokolice i opuštanja. Zajednica se može pohvaliti ograničenom serijom od 200 privatnih vila i kuća, od kojih je svaka izuzetno dizajnirana da spoji luksuz sa spokojem. Za one koji traže privremeni predah, tu je luksuzni butik hotel sa svojim nizom jedinstveno dizajniranih soba i savremenih apartmana, nudeći mnoštvo pogodnosti uključujući restorane, spa centar, teretanu i ekskluzivne prostore za zabavu.

Izvan granica Gidori arhitektonskih čuda leže beskrajne mogućnosti za avanturu i rekreaciju na otvorenom. Od planinarenja do biciklizma, slikovitih šetnji do sportova na vodi, obalni pejzaž nudi platno za istraživanje i podmlađivanje. Dok sunce zalazi, terase za posmatranje pružaju neuporedive vidike na noćno nebo koje izazivaju divljenje i strahopoštovanje.

Ono što Gidori izdvaja je nepokolebljiva posvećenost upravljanju životnom sredinom i inovacijama, neprimetno usklađena sa sveobuhvatnom vizijom NEOM projekta. Kao deo NEOM održivih primorskih turističkih destinacija, Gidori stoji kao svetionik odgovornog razvoja, pokazujući kako luksuz i očuvanje mogu harmonično koegzistirati.

Dok Gidori zauzima svoje mesto u NEOM plejadi vizionarskih projekata, poziva nas da ponovo zamislimo šta može biti život na obali – harmoničan spoj luksuza, slobodnog vremena i ekološke svesti.

Luxury Experience