Neizgrađeni Glasshouse penthaus prodat za 20 miliona dolara

Iako postoje samo tri rezidencije Glasshouse koje se nalaze u Burleigh Hillu, kada se penthaus proda za rekordnih 20 miliona dolara, dizajneri Spyre Group sigurno su ponosni na novi rekord.

Spyre Group je imala fenomenalan uspeh na Zlatnoj obali Australije sa projektima kao što su Kommune Resort, Elysian, Natura, Maya i Cala Dei, a Glasshouse nastavlja taj trend. Ono što može izdvojiti Glasshouse od ostalih, među mnogim detaljima, jeste neverovatan pogled, koji uključuje plažu Burleigh sve do Surfers Paradise i ovi pogledi nikada neće biti blokirani. Takođe ima dovoljno prostora da se osećate kao kod kuće, jer se penthaus prostire na dva sprata i više je od pet puta veći od prosečne kuće u smislu kvadrature i poseduje preko 970 kvadratnih metara.

Stan ima stepenastu krovnu spa terasu sa bazenom. Tu su i dva odvojena životna prostora, u kojima ćete naći četiri spavaće sobe, šest kupatila, medijsku sobu, infracrvenu saunu, teretanu, vinski podrum i privatnu garažu za pet automobila. Napolju ćete naći otvoreni bar sa ložištem, trpezarijom i dnevnim boravkom.

Stan u prizemlju zauzima ceo sprat i takođe ima terasu na nižem nivou. Srednji sprat čini konačnu rezidenciju, a oba ova stana nude 300 kvadratnih metara stambenog prostora.

„Svaka od ovih vrhunskih rezidencija nudi stil, razmere i standard bez premca sa pogledom na obalni pejzaž Zlatne obale koji oduzima dah. Lokacija je jedinstvena, kultna i bez sumnje najbolje mesto u Australiji za projekat ovog kalibra na tržištu“, kažu dizajneri.

Planirano je da projekat bude završen krajem 2023. godine i već je unapred prodat za neverovatnih 20 miliona dolara.