Nandana imanje nudi luksuz na Bahamima

Ako ste oduvek sanjali o životu na tropskim ostrvima, imamo pravu ponudu za vas…

Sa cenom od 14.9 miliona dolara, imanje koje vidite u galeriji nazvano Nandana, koje je ujedno jedno od najspektakularnijih na Bahamima, može biti vaš novi dom. Smešteno u Friportu, ovo imanje inspirisano balinežanskim načinom života graniči se sa okeanom i kanalom, sadrži šest različitih životnih prostora, a centrirano je oko glomaznog infiniti bazena, sa savršenim balansom između enterijera i eksterijera.

Nandana u prevodu sa Sanskrita znači raj, pa je ovaj dom akcentovan palmama, tropskim rastinjem i pogledom na ocean. Nandana ima pet spavaćih soba i pet kupatila, smeštenih u svojim samostalnim strukturama koje se otvaraju jedna prema drugoj, što znači da privatnost možete imati u svakom trenutku.

Smeštena na dva hektara imanja ova raskošna rezidencija sadrži i tehnologiju pametnih kuća, garažu za pet automobile, malu teretanu, đakuzi kadu i impresivnu vinsku sobu sa 350 flaša, kao i stan za osoblje. Tu je i privatni dok smešten na kanalu u koji se može parkirati jahta dužine 35 metara, nekoliko džet-skijeva ili manjih brodova.

Takođe, treba da znate da se u jednoj sobi nalazi luksuzni safari šator, kompletiran klimom, wi-fi internetom i sopstvenim kupatilom. Glavna kuća predstavlja nam izvrstan nivo izrade sa uvoznom tikovinom iz Burme, geometrijskim zidovima i glatkim podovima. Ostanak kod kuće nikada nije delovao bolje.