Najskuplja kuća na Zlatnoj obali

Kako zamišljate najskuplji dom u San Francisku? Ni izbliza ne izgleda kao luksuzni filmski dom Kristijana Greja iz filma “50 nijansi mračnije” pa opet, ne nedostaje mu luksuz i košta neverovatnih $40 miliona.

Iako je ova kuća u San Francisku prvobitno koštala "tek" $7.8 miliona 2009. godine, nakon opsežnog renoviranja, cena je frapantno porasla. Prelepa ultra luksuzna kuća nalazi se u najprestižnijem kvartu Zlatne obale koji još nazivaju Milijarderski niz.

Kuća poseduje sedam spavaćih soba, čak osam kupatila, tri kamina, kao i fantastičnu terasu sa prekrasnim pogledom na zaliv. Ultraglamurozni dom poseduje super opremljenu kuhinju sa dve dodatne manje kuhinje, teretanu, sobu za masažu, mini SPA centar, čak dve vinoteke, kao i lift putem kojeg odlazite na krov, na kojem se nalazi terasa sa još jednom kuhinjom za partije i uživanje sa porodicom i prijateljima na otvorenom.

Naravno, sličnost sa domom Kristijana Greja je bar u prozorima koji se prostiru od poda do plafona, pa je budućim vlasnicima zagarantovan spektakularan pogled, koji kako se ispostavlja ulazi u cenu od $40 miliona.

Zaista su pogled na Golden Gate most i ostrvo Belvedere vredni svake pare koju će zainteresovani kupac isplatiti za svoj budući dom. Zahvaljujući posebnoj vrsti zatamnjenog stakla koje vam obezbeđuje privatnost, ali vas uveče ne sputava u pogledu, ova kuća ima dodatnu vrednost i zbog stakla koje je 4 do 5 puta skuplje nego standardno.

Kuća je zaista poslednja reč tehnologije, moderno je opremljena i kao stvorena je za uživanje.

Ko voli nek izvoli!

N.V.T.