Najneobičnija vila na svetu ponovo dostupna za kupovinu

Kreirana tokom sedamdesetih godina prošlog veka, od strane arhitekte Anti Lovaga, ova struktura odmah je postala pravi unikat…

Bubble Palace, iliti Palais Bulles, predstavlja vilu od 1.200 kvadrata na jugu Francuske, koja se sastoji od skupa ispreplitanih prostora u formi mehura. Neverovatni posed konstruisan je za Pjera Bernarda, dok ju je 1992.godine kupio Pjer Kardin. Sada, skoro dvadeset godina kasnije, ovaj posed je opet dostupan za kupovinu, dok će svog vlasnika oduševiti pogledom na more i šarmom Kana.

Bubble Palace sadrži deset spavaćih soba koje su opremljene vrhunskim komadima, kao i veličanstvene bašte akcentovane jezerima, bazenom i masivnim auditorijumom na otvorenom, sa čak 500 sedišta. Zdanje je okarakterisano svojim ikoničnim oblinama na eksterijeru, koje takođe definišu i njegov enterijer.

Novi stanari će svakako biti impresionirani njihovom prozračnošću i u sebi spajaju interesantnu kombinaicju nijansi, neobičnih komada dekoracije i zaobljenih plafona koje ne možete nigde više videti.