Najluksuznija vila za ljubitelje snega i zime

Ukoliko ste ljubitelj skijanja i volite planine, onda se verovatno radujete prvim ozibljnijim snežnim padavinama…

Ipak, iako vam ne možemo otkriti kada će se to tačno dogoditi, možemo vam predstaviti kuću iz snova koja će odogovarati vašem ukusu, a koja je sada dostupna za kupovinu po ceni od 38 miliona dolara. Vila se nalazi na američkom zapadu, u podnožju Monitor Bowl planine u državi Juta, a pažljivo je konstruisana sa praktično svakom pogodnošću za život na planini. Vijugava i grejana staza vodi vas do natkrivenog trema, koji se nalazi nedaleko od parkinga sa dvadeset mesta i dve garaže na dva nivoa. Jedna od njih ima potkrovlje i ugradni lift, dok druga ima potencijal za ugradnju lifta. Osim toga, na raspolaganju vam je i dodatna garaža za svu vašu snežnu i skijašku opremu.

Vila, poznata po imenu Monitor’s Rest, meri oko 1.800 kvadrata, a ponudiće sasvim dovoljno mesta za jednu porodicu i njihove goste sa svojih sedam spavaćih soba, pri čemu se jedna nalazi u odvojenom osmatračkom tornju, a druga u gostinjskoj kući koja poseduje sopstvenu kuhinju, trpezariju i dnevni boravak. U glavnoj vili, master spavaća soba ima raskošno kupatilo sa pogledom na planine, kao i ugradne garderobere. Tu su i četiri dodatne king spavaće sobe sa svojim privatnim kupatilom, kao i jedna soba sa čak osam kreveta sa trostrukim kupatilom.

Pored svih detalja koji su vam potrebni za skijanje, vila vam može ponuditi stenu za penjanje, fleksibilni sportski teren, kuglanu sa digitalnim sistemom za praćenje rezultata i Full Swing simulator za golf. Kada se umorite od dana provedenog na snegu, predlažemo vam da posetite teretanu sa otvoreno/zatovrenim bazenom, dvodištem i neverovatnim pejzažem, pećinu sa himalajskom soli, hladni bazen, toplu kupku, hamam, ledenu fontanu, infracrvenu saunu ili sobu za masažu.

Wellness u ovoj vili ide dalje od njenih spa ponuda, zahvaljujući specijalnom Delos Darwin sistemu, koji sinhronizuje osvetljenje sa kirkadskim ritmom tela, što će regulisati nivo serotonina, dopamina i melotonina, poboljšavajući tako kvalitet vašeg sna i celokupno zdravlje. Pored toga, ona poseduje sisteme za filtraciju vode i vazduha, koji ukljanjaju polutante i deaktiviraju patogene i bakterije.

Na glavnom nivou vile nalazi se prefinjeni kul sa barom, stolovima za ping pong i bilijar pravljenim po meri, plutajućim kaminom i modularnim, staklenim zidovima. Udobna dnevna soba se sa lakoćom transformiše u vaš sopstveni kućni bioskop, dok će vas biblioteka dekorisana drvetom i kožom, vrlo lako omađijati i uvući u svet iz mašte.

Kuhinja je dekorisana samostalnim ostrvom i italijanskim Morrone aparatima, a poseduje i ugrađenu Pizza rernu. U eksterijeru, pejzaž sadrži autohtone sorte biljaka, zrele četinare, kao i grejane terase sa elementima za vatru.

Šlag na torti ove priče svakako je činjenica da Fire Tower toranj poseduje ložu sa barom, koja gleda prema veličanstvenim planinama i dolinama. Šta još možete poželeti?