Najluksuznija i najlepša vila Velike Britanije

Skriveno na periferiji Velike Britanije, na šesnaest kilometara od raskošnih i dekadentnih butika i restorana Najtsbridža, Crown Estate imanje je lokacija na kojoj se ugnjezdila Hampton Hall vila…

Ovo britansko zdanje, koje je inspirisano estetikom aristokratskih vila šesnaestog veka, predstavlja projekat koji potiče iz sasvim drugačijeg vremena, ali u sebi skriva sve savremene elemente, neophodne za užiivanje u lepšoj strani života.

Sa svojih 2.700 kvadrata, ona nikako nije skromna. Njena fasada predstavlja savršeni uvod u raskoš koja vas očekuje unutra – serija korintskih stubova ponosno čuva stražu ispred zidova od velelepnog kamena. Ukoliko vam kojim slučajem spoj britanskih i grčkih inspiracija na samom startu deluje zbunjujuće, verujte nam da će sve vaše sumnje ubrzo ispariti poput jutarnje magle.

Ovo nije samo posed koji rado gledamo, već je sjajno mesto za život. Sa svojih sedamdeset soba, Hampton Hall vila nudi sve pogodnosti koje vam mogu pasti na pamet – od loža i kuglane, preko zatvorenog bazena i jedanaest spavaćih soba, pa sve do barova, sale za bilijar i garaže na dva nivoa. Kupci ove vile će takođe moći da koriste plac koji meri jedan hektar, a koji dolazi sa građevinskom dozvolom, unapred vam dajući mogućnost da razvijate svoju maštu i izgradite svoj dom iz snova, uz pomoć stručnjaka koji će sve vaše snove pretočiti u stvarnost.

Kao što smo već pomenuli, ovaj posed se strateški nalazi na samo nekoliko kilometara udaljenosti od Najtsbridža, ali i Mejfera, Bond ulice i najfinijih restorana, umetničkih galerija i drugih zdanja koja vas zovu na uživanje. Takođe, Hitrou aerodrom je na samo pola sata udaljenosti, dok su tu i sjajne veze sa poslovnim distriktima Londona.

Bilo da novi vlasnik ovog zdanja bude biznismen, kupoholičar ili ljubitelj umetnosti i kulture, sigurni smo da će svoju sreću otkriti nakon svog prvog buđenja u ovom veličanstvenom domu.