Na prodaju skupocena vila slavnog milijardera

Jedno imanje u Malibuu, nadomak okeana, nazvano Mar de Amor, dolazi sa poprilično spektakularnom cenom…

Slavni milijarder, Dejvid Saperstin, koji je osnovao Metro Networks kompaniju, izgradio je ovo imanje krajem devedesetih godina prošlog veka. Smeštena na posedu od 2.6 hektara, u Paradise cove enklavi u kojoj brojni imućni ljudi imaju svoje skrivene rajeve, ova vila koja meri oko hiljadu kvadrata ima privatni pristup Paradise Cove plaži, vrhunskom infiniti bazenu i neverovatni pogled na Tihi Okean.

U komšiluku, ova vila ima brojne slavne ličnosti, kao što su Leonardo di Kaprio, Kortni Koks, Džon Mekentro i mnogi drugi. Cena koja se traži za ovaj posed je spektakularno visoka, kao što smo već navel i iznosi 115 miliona dolara. Ukoliko se ono proda po toj ceni, imanje će postati četvrti najskuplji dom ikada prodat u Kaliforniji.

Ono što će najveći broj potencijalnih kupaca privući je veličanstveni dizajn vile. Sa dva odvojena krila, koja su povezana centralnim ulazom, moramo priznati da ovaj dom ima veoma interesantnu arhitekturu. Impozantne kapije nadomak Pacific Coast autoputa vode vas do impresivno dugog prilaza za kola, tokom kog ćete proći pored dečijih kućica na drvetu, osvetljenog teniskog terena, sve do velikog parkinga.

Dvospratni ulaz ima neverovatno visoke plafone, svetlucavi kristalni luster, koji je centriran iznad veličanstvenog Bianco Carolina mermernog kružnog stepeništa.

Na drugom spratu vile nalazi se ogromni prostor otvorenog plana, koji je naizgled beskrajan, zahvaljujući prozorima od poda do plafona. Ukupno, vila ima 12 spavaćih soba i 14 kupatila, sa master spavaćom sobom koja je odevena u belu boju, sa neverovatnim pogledom na okean.

Vrhunska kuhinja je opremljena elementima od nerđajućeg čelika, crnim kamenim podovima i čisto belim Nano-Glass kuhinjskim ostrvom. Kuhinja takođe poseduje svoj sopstveni lift, kojim se može doći do nivoa za zabavu koji se nalaze ispod.

Kao što se očekuje, vila koja je skupocena poput ove, mora imati svoj privatni bioskop, uz fitness centar sa premijum opremom.