Na prodaju najluksuznija vila Majamija

Ukoliko ste ljubitelj Majamija, onda ste verovatno čuli za njegovo ultra ekskluzivno Star Island ostrvo…

Prostirući se na 86 hektara, ova oaza nastala rukama čoveka dom je za najbogatije stanovnike grada, slavne zvezde, pa čak i nekadašnje predsednike. Svi oni mogu potencijalno biti vaše nove komšije, jer se jedna spektakularna vila na dva nivoa upravo našla na prodaju, po ceni od 40 miliona dolara.

Uzimajući u obzir da na celom ostrvo postoji samo nekolicina domova, ovo je zaista jedinstvena prilika za kupovinu. Smeštena na perfektno uređenoj parceli koja meri oko 4.000 kvadrata, savremena vila nudi očaravajući pogled na vodu, Biskejn zaliv i panoramu grada, uz privatni pristup okeanu.

Glavna rezidencija ima povrišnu od oko 1.500 kvadrata, sa deset spavaćih soba, deset kupatila i dva toaleta. Enterijer ovog zdanja odiše luksuzom, zahvaljujući podovima od kamena, vrhunskim lusterima i predivnim detaljima. Kao što je očekivano, profesionalna kuhinja opremljena je uređajima od nerđajućeg čelika, a nadomak nje nalazi se soba za uživanje u vinu obložena drvenim panelima, koja dolazi sa sopstvenim hladnjakom u kom možete kontrolisati temperaturu.

Ukoliko se liftom popnete do drugog sprata, naići ćete na predimenzionirane spavaće sobe sa privatnim kupatilima. Ujedno, tu se nalazi i glavna spavaća soba koja dolazi sa svojom radnom sobom, ugradnim garderoberom, otvorenom terasom i glavnim kupatilom, koje je dobio ugradni tuš od oniksa i stakla, uz nezaobilaznu spa kadu.

U eksterijeru, prostor je dizajniran sa zabavama na umu. Tu je ogroman bazen sa đakuzijem, fontanom i sopstvenom ložom, uz natikriveni bar i odeljak za sedenje sa pogledom na okean. Ukoliko vam sve to nije dovoljno, na ovom imanju se nalazi i velikodušno dizajnirana kuća za goste, koja ima dve spavaće sobe, dva kupatila i dve sobe za osoblje sa kupatilom i čajnom kuhinjom, uz garažu za tri automobila koja je pretvorena u profesionalnu vešernicu.

Da li biste uživali u životu ovde?