Na prodaju mega-vila na Bel Eru za 150 miliona dolara

Džordž Ruan, osnivač onlajn kompanije Honey, prodaje svoju luksuznu vilu od 2000 kvadratnih metara za neverovatnih 150 miliona dolara.

Kompleks se nalazi na nešto više od jednog hektara brda sa dvospratnom glavnom kućom i kućom za goste sa jednom spavaćom sobom. Vila ima devet kupatila i 14 spavaćih soba sa panoramskim pogledom na horizont Los Anđelesa i šire.

Raskošni dom je dizajnirala arhitektonska firma Saota sa planom koji nudi niz luksuznih pogodnosti. Nekoliko kamina se može naći u biblioteci, glavnoj spavaćoj sobi i eksterijeru. Postoje i tri odvojene prostorije za osoblje, sa kuhinjom i prostorom za pranje veša.

Za zabavu, mega-vila ima vinski podrum, medijsku sobu i kućni bioskop. Kada budete spremni da se povučete, možete se opustiti u glavnom apartmanu koji ima prostranu terasu zajedno sa dva velikodušno dimenzionirana ormara dizajnirana sa mermernim akcentima. Kao što možete očekivati, apartman ima sopstveno kupatilo sa kadom, a za one dane kada vam je potrebno dublje opuštanje, na nekoliko koraka je kućna sauna.

Kada je reč o eksterijeru prostrana terasa ima zadivljujući infinity bazen, osamljene kabine, ognjište pored bazena i bujno uređenje. Za zabavu po toplom vremenu, tu je i potpuno opremljena kuhinja na otvorenom. U međuvremenu, kuća za goste ima sopstveni bazen, teretanu i spa centar.

Navodno, Ruan nikada nije živeo u kući. Zapisi pokazuju, međutim, da je milijarder kupio nedovršenu vilu za 60 miliona dolara 2020. Tokom protekle dve godine, radio je sa arhitektonskom firmom Woods + Dangaran sa sedištem u Los Anđelesu na renoviranju imanja.

Luxury Experience