Na prodaju luksuzna vila sa tajnim tunelima

Svaka kuća dolazi sa svojim tajnama…

Neke imaju skriveni kutak za uživanje u omiljenim knjigama ispod impozantnog stepeništa, dok druge imaju vinski podrum iza jedva primetnih vrata, a treće dolaze sa nešto dramatičnijim varijantama. Vila koja se upravo našla na prodaju, smeštena u Grinviču, definitivno pripada ovoj trećoj grupi, jer dolazi sa tajnim podzemnim tunelom koji će vas navesti da se osetite poput internacionalnog špijuna. Ipak, tunel vas neće odvesti do tajnog sedišta opasne organizacije, već do fantastičnog bazena.

Trenutno, ova vila se može kupiti po ceni od 32.5 miliona dolara, a smeštena je na uzvišenju odakle se pruža pogled na Long Ajlend rukavac. Ukupno, sama vila i njen zatvoreni bazen mere oko 1.600 kvadrata, dok se u njoj nalazi sedam spavaćih soba i devet ipo kupatila.

Kada zakoračite u njen enterijer, dobrodošlicu će vam poželeti spektakularni kružni ulaz sa impozantnim stepeništem koje vas vodi do gornjeg sprata. U kuhinji možete videti dva ostrva sa radnim pločama od belog oniksa i pogledom na pedantno uređene bašte. Na ovom nivou nalazi se i kućna kancelarija sa barom, koja će vam u ovo vreme pandemije dobro doći.

Glavna spavaća soba nalazi se na spratu, a sadrži veliku terasu i dualna kupatila, sa ugradnim garderoberima. Na ovom nivou nalaze se još četiri spavaće sobe, svaka sa svojim kupatilom, dok se na spratu iznad nalazi igraonica sa stolom za bilijar i neverovatnim, panoramskim pogledom.

U podrumskom nivou se nalaze teretana, biblioteka i kućni bioskop, dok ćete ovde takođe pronaći i tunel koji vas vodi do bazena, koji je oivičen staklenim zidovima, tako da se možete povezati sa prirodom, iako ste unutra. Prilaz za kola okarakterisan je drvoredima i baštama, u kojima se nalazi teniski teren i garaža za četiri automobila.

Na kraju, možemo reći da se vila nalazi na posedu od pet hektara, tako da imate sasvim dovoljno mesta da dodate nove građevine, sa sve podzemnim tunelima.