Moderno adaptirani dragulj Beverli Hilsa

Na Beverli Hilsu, u srcu Kalifornije, mestu koje decenijama privlači svetske zvezde, nije čudno da jedna kuća bude izuzetno luksuzna i jednostavna u isto vreme.

Luksuz na veoma jednostavan način nije nemoguća kategorija što se jasno vidi kroz projekat kuće u elitnom delu Los Anđelesa. Kreacija dizajnerskog studija Denis Gibens, kroz svoje forme zadržava i znatno unapređuje postavku kakvu je objekat imao u originalnoj verziji uz pomoć najkvalitetnijih materijala i modernih umetničkih detalja.

Rezultat adaptacije daje veoma dinamičnu mešavinu širokih površina na prilazu kući, otvorenih dvorišnih prostora sa atraktivnim sadržajima poput bazena, opuštajućih kutaka i prelepog pogleda na brda koja okružuju kuću. Atmosfera koju stvara dvorišni deo kuće se na jedinstven način uklapa sa enterijerom ukrašenim uz pomoć najkvalitetnijih materijala i kroz inteligentna dizajnerska rešenja, poput širokih staklenih prozorskih površina koje se pružaju do vrha tavanice ili prozirnih zidova koji pomažu da se ne prekine jedinstvena veza između niza prostorija.

Poseban pečat enterijeru daje rastuća kolekcija uramljenih slika i fotografija modernog stila na koju je vlasnik kuće izuzetno ponosan. Uz intrigantne i bez dileme ekstravagantne komade nameštaja, u prostoru sa visokim stepenom prirodnog svetla koje otkriva sve najbolje iz pažljivo dekorisanog enterijera, luksuzna kuća na Beverli Hilsu je definitivno primer koji se može videti u udžbenicima dizajna, pod stavkom savršenstvo.

Umetički zapetljan nameštaj iz moderne dnevne sobe, smenjuje jedan drugačiji utisak koji ostavlja kuhinja od izrazito toplih materijala od drveta. Jednostavan i komforom određen dizajn se može videti kroz spavaće sobe, dok je svuda prisutan jedan moderni duh, sa netipičnim rešenjima i luksuznim elementima. Kuća u srcu Los Anđelesa, na Beverli Hilsu, svakako predstavlja jedan savršen spoj elegancije i umetnosti, nastalih kao rezultat dizajnerskog umeća i zatečenog stanja.

N.S.