Minimalistička vila u Los Anđelesu koju odlikuje prirodni šarm i luksuzni karakter

Davši svoj potpis nekim od najupečatljivijih, modernih domova kojima smo se divili poslednjih godina, arhitekte studija Woods + Dangaran vrlo dobro znaju kako da pokažu talenat koji poseduju u domovima koje preuzimaju da projektuju. Sa naglaskom na prirodnim materijalima, svaki njihov rad emituje nepretenciozan modernizam koji nas inspiriše.

Jedan od takvih radova je kuća sada u vlasništvu četvoročlane porodice koja se nedavno trajno nastanila na tom području. Ono što su klijenti tražili bio je osećaj mira, ali i kontakt sa prirodom koji je postao nova potreba svih nas.

Moderno izgrađena, na način koji impozantno dominira u susedstvu, odličan je primer za prikaz modernog dizajna, pružajući važan kratak uvid u to kako će izgledati arhitektonske kreacije budućnosti.

Savršeno povezana sa prirodom koja dominira spoljnim okruženjem, čini se da su svi prostori kuće međusobno skladno povezani. Upravo sa tom svrhom, tim dizajnerskog studija odabrao je kretanje u neutralnim nijansama sa nekoliko smelijih tonova: kako bi se osigurala savršena ravnoteža od sobe do sobe. I uspeli su!

Što se tiče dvorišta, sledili su sličnu filozofiju dizajna, međutim sa više zelene boje. Bajkovito okruženje sa sopstvenim bazenom, senovitim mestima za beskrajne trenutke opuštanja i beskrajnim pogledom na bujne brežuljke u okolini. Estetika džungle savršeno se usklađuje sa prefinjenim luksuzom enterijera, ali i sa modernim izgledom prema kojem je kuća oblikovana. Životni prostori i mesta sa beskrajno zelenom bojom pretvaraju se u mesta za opuštanje porodice, gde ona provodi vreme tokom ovih vrelih meseci.

Teško da neko nije impresioniran načinom na koji su svi elementi integrisani, obezbeđujući tako urednu i funkcionalnu sliku - neraskidivo povezanu sa prijatnim životom na kome bi svi zavideli, a koja deluje kao idealan izvor inspiracije za sve nas.