Mega-vila sa garažom od 30 automobila

Smeštena na bujnoj parceli od 19 ari u Konektikatu, neverovatna vila se prostire na 1800 kvadratnih metara i ima 10 spavaćih soba i 14 kupatila. Što je još impresivnije, ima garažu na nižem nivou sa kapacitetom za smeštaj do 30 automobila - san ozbiljnih kolekcionara!

Ušuškana iza veličanstvenih kapija, istaknuta kuća izgrađena je po meri 2009. godine, a Braun Haris Stivens je uvrstio na listu po prvi put od završetka, sa prodajnom cenom od 33,8 miliona dolara. Kraljevski dvorac obeležen je dramatičnim prilazom i fasadom engleskog imanja zajedno sa velikom mermernom fontanom, bujnom vegetacijom i uređenim vrtovima.

Prvi sprat se otvara izuzetnim holom koji ima duplo stepenište, kristalne lustere i francuska vrata. Ovaj nivo obuhvata ogromne zajedničke prostorije kuće: velika dnevna soba vodi do kuhinje za jelo, susedne porodične sobe i trpezarije. Biblioteka, u međuvremenu, ima police od poda do plafona za vaše knjige, a postoji i više kancelarija. Na drugom mestu, vinski podrum će držati vaše najbolje vino pri ruci, a ako vam ogromna garaža za automobile nije dovoljna, tu je i garaža za tri automobila pored toaleta.

Na drugom spratu se nalazi više nego dovoljno prostora za skladištenje u obliku višestrukih ormara u skoro svakoj prostoriji. Svih šest porodičnih spavaćih soba se takođe nalaze na ovom nivou, uključujući zapanjujući glavni apartman ispunjen svetlom koji se proteže kroz celo levo krilo kuće. Ogromna primarna spavaća soba takođe ima svoju natkrivenu terasu sa pogledom na zadnje dvorište.

Odmah iznad na trećem spratu nalazi se teretana i igraonica za decu. Na imanju postoji i simulator golfa ako treba da vežbate zamah, dok nas napolju očekuju tri odvojena bazena - jedan za plivanje, drugi za izležavanje i treći za opuštanje koji će vas održavati rashlađenim tokom letnjih meseci.

U galeriji pogledajte više fotografija ove neverovatne vile!

Luxury Experience