Malibu Surf Barn je primorski raj za ljubitelje surfovanja

Smeštena u Malibuu, ova kuća izgrađena po meri otelotvoruje suštinsku estetiku plaže Malibua dok neprimetno spaja savremeni šarm ranča.

Stavljeno na prodaju, ovo imanje od 14.750.000 dolara nudi ne jedan već dva privatna načina za pristup najzabačenijim plažama u oblasti Los Anđelesa.

Sa 4 spavaće sobe, 4 kupatila i 550 kvadratnih metara stambenog prostora, Malibu Surf Barn se nalazi na površini od jednog hektara, nudeći neuporedivu privatnost i mir. Njegova novija konstrukcija obezbeđuje moderne pogodnosti uz odavanje počasti primorskom okruženju.

Po ulasku goste dočekuje prostrana soba koja se uliva u veliku kuhinju i bujno dvorište. Dnevna soba ima veličanstvene plafone, kamin i osvetljenje u više zona, stvarajući atmosferu topline i sofisticiranosti. Obližnja kuhinja je kulinarski san, zajedno sa velikim centralnim ostrvom, najsavremenijim aparatima i impresivnim frižiderom za vino. Velika Fleetwood klizna vrata otvaraju se do potpuno opremljenog pokrivenog dvorišta, nudeći savršen prostor za zabavu na otvorenom.

Primarni apartman služi kao utočište, sa panoramskim pogledom na bazen i živopisni hrastov gaj. Prepustite se raskošnom kupatilu nalik spa centru sa zagrejanim podovima od mozaika, parnim tušem i kadom, stvarajući vrhunsko utočište za opuštanje.

Eksterijeri su dizajnirani za opuštanje i zabavu. U dvorištu se nalazi privlačni bazen i spa centar, dok namenska kućica za surfovanje pruža dovoljno prostora za odlaganje opreme za plažu. Sa svojim privatnim pristupom plaži i izuzetnim sadržajima, Malibu Surf Barn je primorski raj kao nijedan drugi.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience