LUKSUZNO IMANJE NA BERMUDIMA

Ovo predivno imanje na plaži izgrađeno je između 1939. i 1941.godine, tokom Drugog svetskog rata...

Nalazi se veoma blizu Hamiltona, i dizajnirana je za Carbon Petroleum Dubbs. Prostire se na 14 hektara prostora i u protekle tri godine u potpunosti je renovirana. Za renovaciju je angažovan tim pažljivo odabranih internacionalnih majstora, arhitekta i građevinaca. Glavna kuća prekriva oko 1000 kvadratnih metara prostora i nalazi pored gostinske kolibe, koja ima tri spavaće sobe, kolibe za poslugu sa dve spavaće sobe, plažnim paviljonom i betonskom kućicom pored bazena. Imanje ima i teren za kriket, dosta prostora za relaksaciju, zatvoreni ulaz i 8 puta 4 metara veliki bazen. Čak su i granice ovog poseda fantastčne – Grape Bay Beach poznati pink pesak.

Hajde da se sada posvetimo enterijeru – glavna rezidencija se sastoji od trpezarije, biblioteke, vrhunskog kućnog bioskopa, teretane, porodične sobe, akvarijuma, kancelarije, glavnog apartmana sa dve spavaće sobe i dva kupatila, francuskih vrata, bogato uređenih soba, sa dosta predivnih završnih detalja, retkih kineskih kamina i plafona u bermudskom stilu. Takođe, kroz svaki prozor se pruža pogled na Atlantski okean.

Sa sigurnošću se može reći da je ovo imanje luksuzno. Posetili su ga mnogi poznati ljudi poput Majka Daglasa, En Lenders, Morin odnosno ćerka predsednika Regana, dva bivša Državna sekretara, Henri Kisindžer i Edvin Mis, predsednik Džordž Buš, potpredsednik Den Kvejl, senatori Džon Peri, Edvard Kenedy, Kris Dod i Džon Brou. Posed je stavljen na prodaju preko Christie’s agencije za nekretnine.