Luksuzna vila sa skrivenim vinskim podrumom može biti vaša za 8,8 miliona dolara

Smeštena u prestižnom kvartu Majami-Dejda na Floridi, raskošna dvospratna vila nedavno je izašla na tržište.

Ova zapanjujuća rezidencija, može se pohvaliti nizom izuzetnih karakteristika, uključujući skriveni vinski podrum, koji predstavlja oličenje luksuza života u Južnoj Floridi. Dizajnirano od strane renomiranog arhitekte Ramona Pačeka, ovo prostrano imanje nudi besprekornu mešavinu sofisticiranosti i funkcionalnosti na svojih 730 kvadratnih metara pažljivo izrađenih enterijera.

Među mnogim istaknutim detaljima je diskretni prolaz iz kućne kancelarije koji vodi do skrivenog vinskog podruma – svetilišta sa kontrolisanom klimom sa zidovima od korala, akcentima od tamnog drveta, ormarićima napravljenim po meri i vintage stolom za osmoro, akcenovanim ćilibarskim osvetljenjem.

Ova vila se sastoji od šest spavaćih soba, šest kompletnih kupatila, pružajući dovoljno prostora za udoban život i zabavu. Gurmanska kuhinja je opremljena vrhunskim aparatima i ima udoban deo za doručak i susedni bar, dok se trpezarija može pohvaliti jedinstvenim dodirom sa akvarijumom, koji svakom obroku dodaje zen atmosferu.

Popevši se na drugi nivo, stanare dočekuje porodična soba idealna za rad ili učenje. Veliki primarni apartman je pravo utočište, zajedno sa ugrađenim kaminom, prostranom terasom sa panoramskim pogledom, raskošnim kupatilom i garderoberom. Pored toga, tri velike spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i dodatni prostor za odlaganje pružaju dovoljno smeštaja za goste ili članove porodice.

Za ljubitelje zabave, ova vila nudi moderan i najsavremeniji kućni bioskop, savršen za uživanje u filmovima iz udobnosti sopstvenog doma. Ljubitelji fitnesa će ceniti potpuno opremljenu teretanu, koja obezbeđuje udobnost i privatnost za održavanje aktivnog načina života.

Osim prelepih enterijera, eksterijeri imanju su pažljivo uređeni, nudeći niz pogodnosti za uživanje na otvorenom. Od trampolina i košarkaškog i terena za mini golf i ložišta, svi mogu uživati u nečemu. Koi ribnjak dodaje dašak spokoja, dok bazen sa toboganom pruža osvežavajući beg u vrelim letnjim danima. Letnja trpezarija sa ugrađenom kuhinjom dodatno poboljšava iskustvo života na otvorenom, savršeno za održavanje skupova ili opuštanja.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience