Moderna vila okružena zelenilom predstavlja raj za ljubitelje prirode

Arhitektonski studio Guz Architects ima način da poveže svaku svoju dizajnersku kreaciju sa prirodom i šarmom koji emituje.

Sa fokusom na visokoj estetici, arhitekte su svoje ime povezale sa vrhunskim životom u najluksuznijim kućama koje su inspirisane prirodom.

Nedavno su dali svoj dizajnerski potpis neverovatnoj rezidenciji u Singapuru, što je odličan primer njihovog dosadašnjeg rada. Kuća se izdvaja po tome što je "preplavljena" zelenim elementima i postaje vrhunsko „odmaralište“ za svakog ljubitelja prirode, ali i vrhunskih enterijera.

Na prvi pogled kuća izgleda kao da je izašla iz bajke, sa zelenom oazom u glavnoj ulozi i čini ukupan rezultat jednostavno sanjivim. Ogromno dvorište pružilo je porodici priliku da u proleće, ali i leti, provede prijatne trenutke, organizujući dane roštiljanja sa svojim najmilijima.

Ono što je porodica želela je obnovljen dom, gde bi svi prostori ponovo oživeli.

Produbljujući arhitekturu kuće, staklena fasada ostavlja utisak, koja daje divnu svetlost i čini da se vlasnici osećaju kao "jedno" sa prirodom. Svaki kvadratni metar dao je dizajnerima priliku da eksperimentišu i stvore ultra moderan rezultat, koji ni na koji način ne liči na druge domove koje obično vidimo. Osim toga, kvadratni oblik je jedna od ključnih karakteristika kuće koja je ističe.

Prilikom dizajniranja enterijera, tim se fokusirao na minimalističke i uvek bezvremenske linije nameštaja, stvarajući prostore neuporedivog dizajna za beskrajno uživanje cele porodice. I supružnici i njihovo dvoje dece su na kraju videli upravo ono što su imali na umu, opravdavajući svoju odluku da ovakav posao dodele upravo ovom arhitektonskom timu.

U međuvremenu, mermerne površine nude tačke luksuza iz prostora u prostor, čineći ih još višedimenzionalnim i prefinjenijim. Uz efekat mermera, lagani drveni detalji na podu i nekim zidovima fantastično dopunjuju čitav ambijent, dodajući mu više osećaja topline i harmonije koji daleko prevazilazi moderni, minimalistički stil.

Luxury Experience