Losanđeleska vila koju bi svako poželeo

Sasvim smo sigurni da ste tokom 2020.godine osetili nedostatak slobode, ukoliko vaš dom ne poseduje svoje dvorište ili veliku terasu na kojoj se može uživati…

Verovatno ste i sami još tada maštali o kupovini novog imanja koje će vam ponuditi nekoliko hektara viška, a možemo vam reći da je upravo sada pravo vreme za investiranje. Ukoliko ste spremni da potrošite više od 50 miliona dolara i preselite se u Los Anđeles, tačnije njegov prestižni Holmbi Hils deo, imamo savršenu vilu za vas.

Ova oaza od 58 miliona dolara ima priču koja seže daleko u prošlost – prvobitno je izgrađena 1938.godine. Naravno, posed je renoviran od strane Oskara Šamamijana iz Ferguson & Shamamian Architects studija, koji su specijalizovani za istorijske rezidencije, a kao rezultat, nastala je oaza sa vintage magijom, i enterijernim detaljima koji predstavljaju balans između starog i novog.

Glavna rezidencija imanja ima prostranu sobu za prijem gostiju sa predivnim zidovima sa panelima od kestena, dok se iza tapiserije skriva televizor velikog ekrana. Dodirom na jedno dugme, tkanina će se pomeriti, tako da sa uživanjem možete gledati sve svoje omiljene sadržaje. Ova prostorija, a i praktično sve ostale, gledaju prema spektakularno uređenom posedu.

Uz dve gostinjske kuće, glavna vila okupira prostor od dva hektara, što je neverovatna pogodnost na losanđeleskom tržištu. Paviljon bazena je glomazan poput luksuznih njujorških stanova, mereći čak 250 kvadrata, a u sebi skriva teretanu, prostor za zabavu i kuhinju.

Obližnji teniski teren veoma je diskretno osmišljen. Pejzažni arhitekta Nensi Gosli Pauer, dizajnirala je otvorene prostore, koji odaju osećaj individualnih vinjeta i oaza – tu je umirujuće koi jezero, kao i velika loža za obedovanje na otvorenom i uživanje u omiljenim napicima.

Glavna vila nema jednu, već dve master spavaće sobe, iz kojih se pruža neverovatan pogled, dok dve gostinjske kuće kompletiraju četvorosobnu rezidenciju. Predlažemo vam da se udobno smestite, a potom prelistate našu galeriju i pogledate video turu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robb Report (@robbreport)