Kupovinom ovog imanja na Karibima dobijate i državljanstvo

U srcu Kariba leži Dominika, mirno utočište poznato kao „Ostrvo prirode“ zbog svoje netaknute lepote i pejzaža.

Unutar ovog raja nalazi se The Residences at Secret Bay, nagrađivano odmaralište sa vilama poznato po luksuznom iskustvu sa šest zvezdica. Nedavno je predstavljen novi dragulj u okviru ovog veličanstvenog lokaliteta - Clifftop Multi-Villa Estate vredan 4.500.000 dolara, koji nudi neuporedivo bogatstvo pronicljivim kupcima.

Clifftop Multi-Villa Estate se sastoji od dve izuzetne vile, Zabuco V i Ti-Fèy II međusobno povezane privatnom stazom. Ovo imanje se prostire na velikodušnih 500 kvadratnih metara pažljivo dizajniranog životnog prostora. Izrađene sa posebnom pažnjom usmerenom prema detaljima, vile neprimetno spajaju enterijere i eksterijere sa prostranim terasama za ručavanje i odmor, privatnim bazenima, prostorima za roštilj i bujnim vrtovima u dvorištu.

Enterijer odiše elegancijom, sa završnim obradama od dominikanskog crvenog kedra koje govore o bogatom prirodnom nasleđu ostrva. Najsavremeniji sadržaji podižu životno iskustvo, sa kuhinjama otvorenog plana opremljenim Siemens aparatima, granitnim pločama i nizom modernih pogodnosti uključujući brzi bežični internet, Sonos Bluetooth zvučnike, pametne televizore sa Netflix pristupom i klima uređajima. Svaka udobnost je uzeta u obzir kako bi se osiguralo da stanari uživaju u oličenju luksuznog života usred prelepe lepote Dominike.

Štaviše, kupci imaju priliku da dobiju državljanstvo kroz dominikanski program Citizenship by Investment, usklađujući se sa globalnim trendom sticanja „Zlatnih pasoša“ kroz ulaganje u nekretnine, kombinujući tako luksuzan život sa strateškim finansijskim planiranjem.

Smešteno na vrhu litice sa pogledom na čuveno odmaralište Secret Bay, koje je Travel + Leisure nedavno nazvao odmaralištem broj 1 na Karibima, Bermudima i Bahamima, ovo imanje predstavlja oličenje luksuza. Vlasnici uživaju u ekskluzivnom pristupu netaknutim plažama za kupanje, vrhunskim sadržajima odmarališta i nizu avanturističke opreme, osiguravajući da je svaki trenutak prožet karipskim uživanjem.

Pored svoje neuporedive lepote i pogodnosti, Clifftop Multi-Villa Estate nudi vlasnicima priliku da učestvuju u veoma uspešnom programu iznajmljivanja odmarališta, zarađujući novac dok nisu u rezidenciji. Bilo da tražite privatno sklonište ili priliku za ulaganje, ovo imanje obećava neuporediv luksuz.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience