Kuća u kojoj je Bijonse snimila reklamu za brend Tiffany može biti vaša za 42 miliona dolara

Neverovatan dom dizajnirao je poznati arhitekta Zoltan Pali.

Nekretnina koja je bila domaćin nove reklamne kampanje brenda Tiffany u kojoj su učestvovali Bijonse i Džej Zi je na tržištu i prodaje se po ceni od 42 miliona dolara - i gotovo je jednako zaslepljujuća kao i poznati dijamanti brenda, čime se čvrsto svrstala u kategoriju najboljih kuća na svetu.

Bijonse je otkrivena kao lice nove reklamne kampanje kada je debitovala tokom emitovanja Emmy Awards 2021. godine. U spomen na film Odri Hepbern „Breakfast at Tiffany's“, u reklami vidimo Bijonse kako svira klavir dok peva „Moon River“, i nosi čuveni Tiffany dijamant od 128,54 karata.

Postavka reklame je morala da bude izuzetno raskošna, a The Orum House, sa svojom zavidnom lokacijom na vrhu veličanstvenog brda Bel Air, svakako je dostojna kraljice popa.

Dizajnirana da lebdi iznad okolnog grada, vila sa staklenim zidovima se nalazi na 1,6 hektara zemlje u podnožju planina Santa Monika i nudi nesmetan pogled na Los Anđeles.

Staklo u četiri različite nijanse daje utisak kao da se eksterijer kuće konstantno menja, uz uticaj kalifornijskog sunca, nežno se uklapajući u pejzaž.

Spektakularnu kuću je dizajnirao arhitekta Zoltan Pali, koji je poznat po neverovatnim radovima, a Orum House je trospratno arhitektonsko remek-delo sa priznanjima, uključujući i nagradu American Influencer Award.

Savremena vila nudi ogromnih 1880 kvadratnih metara prostora, sa devet spavaćih soba i 15 kupatila. Terasa nudi dodatnih 600 kvadratnih metara, sa više salona, travnjaka, bazenom i spa centrom osvetljenim LED diodama.

Donji spratovi su zonirani za zabavu, dok centralno stepenište od čelika i stakla vodi do pet glavnih kupatila. Nemate energije da se popnete svim tim stepenicama? Nema potrebe za panikom, u visokom stilu postoje i dva lifta. Svaka spavaća soba ima svoju hidromasažnu kadu i svoju terasu sa spektakularnim pogledom od 270 stepeni.

Luksuzna završna obrada poboljšana je uvoznim zlatnim, belim i crnim mermerom. Zapanjujuća trpezarija vodi direktno na terasu sa koje se pruža besprekoran pogled. 

Vila Orum ima parking za 30 automobila, staklenu vinsku sobu sa prostorom za 1.000 boca, pozorište, dvostruke formalne dnevne sobe, svečanu trpezariju, profesionalnu kuhinju, kuhinju batlera i kuhinju na otvorenom. Tu je i kuća za goste, nazvana The Cube, koja nudi još četiri spavaće sobe za osoblje ili goste. Dom se takođe može pohvaliti wellness centrom sa potpuno opremljenim fitnes centrom u zatvorenom/na otvorenom, saunom od kedra i sobama za dvostruku masažu.