Ova "piramida" može biti vaša za 3 miliona dolara

Prvobitno izgrađena od strane Bila i Seli Flečer, ova neobična kuća „Piramida“ u Malibuu poslednji put je prodata početkom 2020. bivšoj izvršnoj direktorki kompanije Warner Bros po ceni pd 2.020.000 dolara.

Iako spolja možda izgleda čudno i nefunkcionalno, enterijer kuće otkriva rezidenciju sa tri spavaće sobe i tri kupatila sa karakteristikama kao što je solarni kalendar Analemma ugrađen u pod od kvarcita u dnevnoj sobi.

Smeštena na vrhu planine Santa Monika, kuća piramida je zasnovana na parceli od 2 hektara, a dizajnirana je da bude okrenuta ka severu. Pogled na kanjon je jedan od najboljih u ovoj oblasti, a dvorište i balkon sa kliznim vratima će vam omogućiti da uživate u pogledu iz svih uglova.

Iako može izgledati usko i pretrpano, kuća Piramida ima 370 kvadratnih metara enterijera koji uključuje dnevnu sobu otvorenog koncepta sa trpezarijom i kuhinjom na glavnom spratu. Krećući se po rezidenciji naći ćete kancelariju i sobu sa kaminom. Dok je enterijer menjan stalno kako je kuća menjala vlasnike tokom godina, eksterijer je ostao isti.

Napolju ćete naći voćnjake, povrtnjak, palme i obilje prirodnih lepota pored funkcionalnih prostora kao što su garaža i velika šupa za skladištenje.

Kuća je prvi put izašla na tržište 2018. za 3,1 milion dolara, a poslednji put je bila na listi za 2,2 miliona dolara. Imovina se sada prodaje po ceni od 3 miliona dolara.