Kuća na ostrvu Mashta sa krovnom terasom i bazenom može biti vaša za 7,8 miliona dolara

Mashta, malo ostrvo koje se nalazi na Floridi, poznato je po svojoj ekskluzivnosti i luksuznim nekretninama.

Ostrvo se nalazi u zalivu Biskejn i do njega se može doći samo brodom. Područje se odlikuje prelepim imanjima na obali i smatra se odličnom lokacijom za one koji traže privatan i vrhunski način života.

Unutar predivnog ostrva nalazi se izvanredna rezidencija koja redefiniše umetnost zabave. Na tržištu je po ceni od 7,8 miliona dolara od strane ONE Sotheby's International Realty i predstavlja redak dragulj koji neprimetno kombinuje arhitektonsku snagu sa privlačnošću živopisnog načina života Majamija.

Prostirući se na impresivnih 420 kvadratnih metara pažljivo dizajniranih enterijera, ovo utočište sa šest spavaćih soba nije ništa drugo do arhitektonsko čudo. Otvoreni plan prostora sa visokim plafonima poziva stanare i goste da se prepuste životnom iskustvu koje briše granice između života u zatvorenom i na otvorenom. Teleskopska klizna vrata bez napora stvaraju harmoničan tok, omogućavajući zadivljujućem okruženju Majamija da postane sastavni deo svakodnevnog života.

Popnite se na terasu na krovu trećeg sprata i budite spremni da budete opčinjeni zalaskom sunca Majamija koje oduzima dah. Ova oaza na otvorenom je promišljeno opremljena udobnim ležaljkama i letnjom kuhinjom, pružajući savršeno okruženje za nezaboravna druženja sa prijateljima i porodicom.

U enterijeru, svaki detalj odiše luksuzom i sofisticiranošću. Trpezarija se može pohvaliti staklenim zidom sa 288 boca vina, postavljajući pozornicu za intimne večere i proslave. Gurmanska kuhinja je san kulinarskih entuzijasta, opremljena vrhunskim Miele i Bosch aparatima, porcelanskim i kvarcnim pločama, i modernim kuhinjskim šankom koji služi kao srce doma.

Centralno mesto u domu pripada glavnom apartmanu, gde se stanari mogu povući u kupatilo nalik spa centru i uživati u svim pogodnostima. Privlačnost ove rezidencije proteže se izvan enterijera. Eksterijeri su kao oaze i prava utočišta mira, sa bujnim baštama, bazenom i mestom za roštilj – savršen spoj prirodnih lepota i mogućnosti za zabavu.

Kao da ove karakteristike nisu dovoljne, imanje se može pohvaliti dodatnim pogodnostima, uključujući kancelariju, dobro opremljeni vešeraj, prostor za skladištenje i garažu za dva automobila za dodatnu udobnost.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience