Kuća na obali u Irskoj ima svoje privatno ostrvo i može biti vaša za 10,6 miliona dolara

Vile dolaze sa različitim vrstama pogodnosti, ali ovo raskošno imanje u Irskoj uključuje nešto najbolje - sopstveno privatno ostrvo.

Imanje koje je na prodaju za 10,6 miliona dolara se nalazi visoko na neravnoj litici od 60 ari u okrugu Kler, pružajući dramatičan pogled na more. Prodavac ultramoderne rezidencije je navodno bogati američki biznismen koji živi u Švajcarskoj. Prebivalište je završeno pre samo dve godine, izgrađeno na parceli na kojoj je nekada bila vikendica. Danas se dom prostire na ogromnih 1250 kvadratnih metara sa četiri spavaće sobe i četiri kupatila.

Naravno, vrhunac ovog imanja je lično ostrvo, formalno poznato kao Horse Island, do kojeg se može doći preko mosta. Međutim, tu je i platforma za helikopter, kao i mala plaža. Ali to nije sve.

Kuća na ostrvu ima zidove sa prozorima od poda do plafona i zaista privlačnu dekoraciju. Zamislite složene zasvođene plafone sa pozlatom, kitnjaste lustere, veličanstvene mermerne kamine i stepenište  obloženo mesingom, uz veličanstveni stakleni lift. Na gornjem nivou, radna soba vodi do ogromne krovne terase i velike prijemne sobe sa pogledom na okean. Na donjem spratu ćete naći još jednu veliku terasu, privatni zatvoreni bazen i klimatizovanu sobu za šampanjac.

Pored predivnog enterijera prostrano centralno dvorište služi kao sidro sa spokojnim ribnjakom sa ljiljanima, ružičnjacima i baštenskom kućicom.

Luxury Experience