Kuća na litici na Britanskim Devičanskim ostrvima nudi prekrasan pogled na zaliv

Savremeni dom, nazvan Constelations, dolazi sa privatnim pristupom plaži i dvostrukim primarnim apartmanima...

Oil Nut Bay, privatno ostrvo na Britanskim Devičanskim ostrvima, dugo je bilo utočište za turiste koji traže osamljeni, ekskluzivni odmor. Do ostrva se može doći samo helikopterom ili čamcem, dok ostrvom od 400 jutara dominiraju plaže sa belim peskom, planinski  tereni i netaknuta priroda u kombinaciji sa vrhunskim vilama, gurmanskim restoranima, aktivnostima na otvorenom i privatnom marinom.

Skoro je nemoguće posetiti ovu netaknutu enklavu bez planiranja sledećeg putovanja, ali na sreću, Oil Nut Bay sada vam pruža mogućnost da ovde ostanete zauvek. Upravo se na tržištu nekretnina pojavila kuća na litici, nazvana Constelations vredna 18,5 miliona dolara. Završena 2021. godine, luksuzna vila nazvana po neverovatnom pogledu na zvezde je rezidencija sa četiri spavaće sobe i pet kupatila koja se prostire na 450 kvadratnih metara. Smeštena na severnoj strani ostrva, vila okrenuta prema okeanu nudi spektakularne poglede na tirkizne vode. Beskrajni pogledi na okean takođe uključuju pogled na ostrvo Anegada i ostrvo Neker, Ričarda Bransona.

Višespratna kuća, izgrađena besprekorno duž litice, ima stambene prostore otvorenog koncepta, privatne spavaće sobe i visokotehnološke karakteristike koje život na ostrvu čine još efikasnijim. Rezidencija daje prioritet životu na otvorenom, zahvaljujući Euro-Wall prozorima i kliznim vratima, dok je okružena velikim terasama koje povezuju unutrašnje životne prostore sa eksterijerom. Samo neki od luksuznih detalja i tehnoloških karakteristika uključuju turski mermer u enterijeru, energetski efikasne uređaje, prilagođeno Lutron osvetljenje i Sonos zvučni sistem.

Vila ima dvostruke primarne apartmane, zajedno sa televizorima sa ravnim ekranom i kišnim tuševima, kao i dva apartmana za goste sa sopstvenim kupatilima. Rezidencija je savršeno izgrađena za zabavu i ima više od 256 kvadratnih metara mermernih terasa na otvorenom na svim spratovima. Dodatni sadržaji na otvorenom obuhvataju infinity bazen sa slanom vodom koji izgleda kao da se stapa sa okeanom, kao i kuhinju na otvorenom, trpezariju, teren za boćanje i paviljone, palubu za jogu i dve hidromasažne kade.

Kupovinom ove vile dobijate zadivljujući pogled na liticu i direktan pristup plaži, jer postoji staza koja direktno povezuje dom sa plažom. Kuća takođe dolazi sa dva električna vozila za šest putnika, tako da možete lako pristupiti marini i sadržajima odmarališta Oil Nut Bay.

Luxury Experience