Kuća na jezeru vredna 5,5 miliona dolara dolazi sa luksuznim električnim čamcem

Zamislite uživanje pored jezera u spostvenoj kući sa čije se terase pruža pogled na beskrajno plavetnilo i luksuzni čamac za avanture na vodi...

Imanje na obali koje se nalazi u njujorškom naselju Lejk Plesid vam nudi ostvarenje ovih snova. Šarmantna, crvena rezidencija vredna 5,5 miliona dolara, nalazi se iznad idiličnog jezera. Ovo je sada vrlo retka ponuda na tržištu jer ova vrsta gradnje tako blizu vode više nije dozvoljena u državi.

Potpuno renovirana 2016. godine, kuća se prostire na nešto više od 280 kvadratnih metara, ima ogromne prozore od poda do plafona, obložena je drvetom i ima predivne kamine u svakom kutku. Potpuno opremljena kuća nudi tri spavaće sobe, četiri kupatila, veliku sobu, kuhinju, trpezariju i dnevni boravak.

Primarna spavaća soba se prostire na celom drugom nivou, nudi garderober, kupatilo sa pogledom na planinu, krovni prozor za posmatranje zvezda i privatni balkon sa ložištem.

Još jedan vrhunac je glavna terasa. Dizajnirana za zabavu, dolazi u kompletu sa ugrađenim zvučnim sistemom, priključkom za gas za vaš roštilj i dosta udobnih mesta za sedenje. Takođe se može pohvaliti panoramskim pogledom na jezero i planine.

U samom prizemlju naći ćete tri motorizovana lifta za čamce. Ovde se nalazi vrhunski električni čamac Duffy 21 koji dobijaju na poklon novi vlasnici kuće.   

Predivno imanje takođe sadrži kuću za goste sa dve spavaće sobe, dva kupatila, dve kuhinje i garažu za jedan automobil.

Dakle, u stvari, dobijate kuću na jezeru, veliku vikendicu i čamac - sve za manje od 6 miliona dolara. Zvuči sjajno!

Pogledajte više fotografija prelepe vikendice pored jezera u galeriji fotografija!