Koliko biste platili za ovaj izuzetan zamak u francuskom stilu?

Harli Levin je zaradio svoje bogatstvo pokretanjem 1-800-411-PAIN, advokatske usluge za žrtve nesreća, a sada prodaje svoj izuzetan zamak inspirisan Francuskom, smešten na Floridi.

Vredno 18,95 miliona dolara, ovo raskošno imanje, predstavlja ikonu luksuza. Vila u francuskom stilu prostire se na preko 1500 kvadratnih metara i smeštena je na skoro pet hektara pažljivo uređenog zemljišta. Sa pet spavaćih soba i pet kupatila, imanje gleda na mirno jezero od 4 hektara ukrašeno prilagođenim fontanama, pružajući slikovitu pozadinu za svoje privilegovane stanare.

Automatizovana kapija za privatnost gostima će poželeti dobrodošlicu u svet raskoši, sa dugačkim prilazom koji vodi do garaže za četiri automobila, uključujući privatnu glavnu spavaću sobu za dodatnu udobnost.

Po ulasku u rezidenciju, posetioce dočekuju visoki plafoni i izuzetni arhitektonski detalji. Dnevna soba, sa mermernim kaminom na propan, nudi udoban odmor upotpunjen intimnim dnevnim boravcima i jedinstvenim akvarijumom koji deli prostor od kuhinje. Sama kuhinja je kulinarsko remek-delo, opremljena vrhunskim Wolf aparatima.

Primarni apartman je utočište luksuza sa povišenim prostorom za spavaću sobu i prostranim prostorom za sedenje nalik zasebnoj sobi za opuštanje. Kupatilo nudi iskustvo kao u spa centru, zajedno sa toaletnim prostorima, kadom i prostranim tušem sa dvostrukim unutrašnjim/spoljnim tušem. Butik garderobni ormari dodaju dašak ekstravagancije apartmanu.

Mogućnosti za zabavu obiluju velikim udobnim bioskopom, barom, kućnom kancelarijom i prostorijom za igre koja pruža beskrajne mogućnosti za razonodu i opuštanje. Pogodnosti na otvorenom obuhvataju infinity bazen sa slanom vodom, košarkaško igralište i pedantno uređene travnjake.

Southwest Ranches, mesto gde se nalazi ovaj zamak je dugo bila željena enklava za slavne ličnosti i stanovnike visokog profila koji traže privatnost i luksuz. Priča se da su ovde ikone kao što su Žizel Bundšen, Rik Ros, Dvejn Džonson i još mnogo drugih posedovali domove baš ovde, što dodatno učvršćuje status kao vrhunske destinacije za elitu.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience