King's Circle Residences: Luksuz i elegancija u centru Beograda inspirirana duhom svetskih metropola

Kompanija Maison Royale sa svojim dvadesetpetogodišnjim iskustvom investiranja u stambeno-poslovne projekte u centru grada, pokreće izgradnju objekta King’s Circle Residences koji će u našu prestonicu doneti duh Njujorka, Londona i Pariza.

Između Trga Slavija i parka Manjež, počinje izgradnja modernog i luksuznog stambeno-komercijalnog objekta koji još nije viđen na ovim prostorima.

Izgled ovog, po svemu unikatnog objekta, dugo i pažljivo je pripreman.  Do finalnog rešenja se došlo na međunarodnom javnom konkursu na kom su učestovale brojne svetske arhitekte, a na čelu sa predsedavajućim arhitektom Simon Frommenwiler, koji je suosnivač HHF Architects i predavač na Harvardskom fakultetu, sve uz saradnju sa Društvom arhitekata Srbije.

Celokupnu ideju sa svojim pečatom ovde dao je i naš domaći tim Remorker, koji poslednjih godina dobija prestižne nagrade za svoj rad.

Sa puno atraktivnih elemenata na fasadi, sa brojnim okvirima, nepravilnim stubovima, raznim koloritima POP Art-a u pojedinim delovima, objekat će nesumnjivo biti izuzetno upečatljiv.

U njemu će biti dosta komercijalnih sadržaja, prodavnica, restorana, kancelarija, ali i preko dve stotine atraktivnih stanova u četiri lamele, sa fenomenalnim SPA centrom i dečijom igraonicom, kao i velikim brojem garaža.

Luxury Experience