Jedna od najskupljih kuća na privatnom karipskom ostrvu može postati vaš dom

Pogodna za milijardera koji voli privatnost, izgrađena je na ostrvu gde su paparaci zabranjeni!

Ako imate novca i tražite raskošnu vilu, koja nije nalik nijednoj drugoj, evo gde vaša potraga treba da se završi! The Terraces – raskošna kuća na Karibima je najskuplja u regionu, a takođe i jedna od najskupljih na svetu sa cenom od 200 miliona dolara!

Zbog toga što je ovo najskuplji dom na Karibima, The Terraces uključuje luksuze najređe vrste. Za početak – prostire se na ogromnih 17 hektara i uključuje 9 struktura u okviru svoje jedinice! Vila uključuje devet spavaćih soba sa sopstvenim kupatilom u glavnoj kući, bazen i „najveći prostor za zabavu na celom ostrvu“. Imanje se dalje može pohvaliti širokim pogledom na obalu Kariba i Atlantika iz svih pravaca i dolazi sa nezavisnom vilom za goste sa sopstvenim bazenom.

Dizajnirana od strane arhitekte Toma Vilsona, The Terraces obuhvata rezidenciju od 1600 kvadratnih metara koja je upotpunjena ekstravagantnim sobama, pozlaćenim nameštajem i obojenim kupolastim plafonima. Vila ima tunel koji je povezuje sa strukturom ispod koja se zove Annex  - prostor od 1200 kvadratnih metara koji je posvećen igricama i zabavi. Zabavna arena takođe uključuje terasu koja ima drugi infinity bazen koji kao da šalje vodu kaskadno niz padinu. Predivan dom je upotpunjen ručno oslikanim plafonima koji se mogu pohvaliti serijom murala, koje je naslikao francuski umetnik Žan Klod Adenin.

Pored predivnih enterijera, imanje uključuje travnjak sa teniskim terenom, kapelu, vešeraj i još dve zgrade za smeštaj osoblja. O rakošnom imanju trenutno brinu upravnik, dva batlera, tri kuvara, šest spremačica i šest baštovana.

Smešten na malom privatnom ostrvu Mustique, The Terraces je pravi dragulj. „Paparaci su zabranjeni na ostrvu, a laka, opuštena interakcija kraljevskih porodica, rok zvezda, poznatih ličnosti, poslovnih mogula i preduzetnika je zaista jedinstvena. To je mesto gde vrata nisu zaključana i niko ne trepće okom kada dođete na večeru bosi“, rekao je Edvard de Malet Morgan, koji je zadužen za prodaju. I nepotrebno je reći – The Terraces vila ostaju verna vibracijama ostrva Mustique.

Luxury Experience