Jedna od najlepših kuća može biti vaša za 4,65 miliona dolara

Smešten u srcu jedne od najtraženijih enklava u Ostinu, očaravajući dom poziva one koji traže neuporedivo životno iskustvo.

Na tržištu za 4,65 miliona dolara, ova predivna kuća sa 5 spavaćih soba i 4 kupatila odiše ekskluzivnošću od trenutka kada uđete u njenu osamljenu lokaciju u slepoj ulici. Sa modernim dizajnom koji izdržava test vremena, rezidencija je svedočanstvo posvećenosti kompanije Highline Homes da spoji sofisticiranost sa funkcionalnošću.

Donji nivo ove rezidencije od 450 kvadratnih metara posvećen je prostranoj kuhinji i dnevnoj sobi koje su neprimetno povezane sa popločanim dvorištem koje gleda na infinity bazen, spa centar i roštilj. Ova postavka stvara idealan prostor za zabavu, podstičući neometani prelaz između života u enterijeru i eksterijeru. Privlačnost poznatog zelenog pojasa Barton Krika dodaje dašak prirode doživljaju na otvorenom, čineći svaki trenutak u ovoj oazi na brdu zaista magičnim.

Gornji nivo otkriva promišljeno dizajniran dnevni boravak sa slikovitim pogledom, koji vodi do primarnog apartmana – oaze luksuza. Privatni balkon, mermerni podovi i raskošna kada doprinose atmosferi raskoši i opuštanja. Pored toga, ekskluzivni pristup krovu sa najvišeg sprata pruža predivan pogled na gradski pejzaž, nudeći spokojan beg od užurbanosti i vreve urbanog života.

Iako imanje zrači ekskluzivnošću, njegova odlična lokacija osigurava lak pristup urbanim sadržajima. Iskustvo dinamičnog gradskog života savršeno je dopunjeno osamljenim okruženjem, stvarajući ambijent nalik na oazu koja služi kao mirno i privatno utočište. Pažljiv izbor materijala i izuzetna zanatska izrada dodatno poboljšavaju životni standard, čineći ovaj dom pravim oličenjem luksuza.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience