Jedna od najekskluzivnijih vila u Dubaiju je na prodaju i može biti vaša za…

Vila Bulgari vredna 135 miliona dolara na ostrvu u Dubaiju ima bazen olimpijske veličine sa podvodnim zvučnim sistemom, marinu za jahte, pa čak i berbernicu.

Bulgari Resort & Residences, vila koju je dizajnirala italijanska arhitektonska firma Antonio Citterio Patricia Viel može biti vaša za 135 miliona dolara. Utočište luksuznog života prostire se na parceli od 2020 kvadratnih metara i sadrži vilu od skoro 1000 kvadrata, sa četiri glavne spavaće sobe i šest kupatila.

Imanje sa mediteranskom atmosferom može se pohvaliti bazenom, zajedno sa podvodnim zvučnim sistemom, spokojnim spa centrom koji je opremljen saunom, kućnim bioskopom, salonom i privatnom kancelarijom. Cena od 135 miliona dolara je očigledno opravdana jer su ceo vaš svet i sve potrebe zadovoljene u kući, sa vrhuncem neuporedivog horizonta Dubaija.

Neverovatni pogledi su deo ambijenta zahvaljujući staklenim vratima koja spajaju dnevnu sobu sa baštom i bazenom. Dom se stapa sa prirodom i stvara zapanjujući vizuelni izgled preko prostranog svetlarnika. Među njegovim raskošnim elementima su nameštaj i aksesoari luksuznih brendova uključujući Hermès, Baccarat, THG Paris i Fantini Italy. Nameštaj Visionnaire, zajedno sa brazilskim mermernim podovima, pomaže u stvaranju osećaja raskoši u celoj vili.

Izvršni direktor i osnivač B1 Properties, rekao je: „Ova vila po meri redefiniše luksuzni život u Dubaiju i jedna je od najekskluzivnijih nekretnina za prodaju trenutno. Dizajnirana detaljno, do samog savršenstva, ova vila je spoj luksuza, inovacija i dizajna.“

Bulgari Resort and Residences je šarmantna grupa od 173 apartmana i 15 vila na 1,8 miliona kvadratnih metara zaliva Džumejra sa kojih se pruža pogled na more, kao i pogled na horizont Dubaija i kultnu Burdž Kalifu.

Luxury Experience