Jedinstvena vila u luksuznom srcu Kalifornije

U Kaliforniji, praktično svaka luksuzna vila poseduje svoj sopstveni infiniti bazen…

Ipak, tek nekoliko njih ima svoju sopstvenu veštačku reku, a upravo taj element je detalj koji izdvaja imanje o kom danas govorimo od svih drugih sličnih njemu. Cena ove vile je 58 miliona dolara, a ona nije tako visoka zbog veštačke reke, koja će vam definitivno svaki dan učiniti prijatnijim. Sama vila nastala je kao delo arhitekte Pola Meklina, renomiranog stručnjaka koji je radio sa više slavnih ličnosti i poznat je po dizajniranju otvorenih rezidencija ispunjenih prirodnom svetlošću, koje u sebi sadrže bazene i vodopade.

Vila o kojoj danas govorimo meri oko 1.500 kvadrata, dok su pored nje, deo imanja dve odvojene ivle za goste. Dualno stepenište vodi vas do drugog sprata, gde ćete naići na most koji gleda prema dnevnom boravku, a ide sve do glavne spavaće sobe.

Ukoliko ste kolekcionar bilo koje vrste, znajte da ćete ovde pronaći dovoljno mesta za sve svoje dragocenosti. Zapravo, sada je jedna soba posvećena u potpunosti muzičkim detaljima, uključujući mikrofone koje su koristili slavni. Kancelarijski prostor je nekada korišćen kao izložbeni salon za Star Wars figurice.

Deo eksterijera je i fontana koja je programirana da radi uz muziku, a dizajnirao ju je isti tim koji potpisuje fontanu u Bellagiu u Las Vegasu. Statue koje okružuju lenju reku bazirane su na likovima Marijanele Nunjez i Tijaga Soaresa, glavnih plesača Kraljevskog baleta.

Više fotografija pogledajte u galeriji, verujemo da ćete se oduševiti.